Egy kisváros elkezdett kampányolni, hogy Chris Hemsworth eljöjjön hozzájuk – és bejött!

Nagyon aranyos módját találták, hogy meggyőzték Thort arról, hogy a városuk jó hely.

A legtöbb Ausztráliába látogató Sydney-t vagy Melbourne-t veszi célba; ezt elégelte meg a Cowra nevű kisváros, amely különös és nagyon aranyos módját választotta városkájuk népszerűsítésére. Cowra egy kampányt indított, kifejezetten a Thort is játszó Chris Hemsworth színésznek #GetChrisToCowra néven, amelyben a turisztikai hivatal munkatársai és a városlakók is invitálják Hemsworth-t Cowrába.

A nagyon vicces és aranyos videóban a városlakók és színészek is feltűnnek Thor-jelmezekben és arcmaszkokban, teleragasztják Hemsworth moziplakátjaival az irodájukat, és még be is mutatnak egy négyemeletes Hemsworth-szobortervet The Big Chris projektnéven. A szobor kapcsán két ember meg is beszéli, hogy

– Na és mi lesz, ha Chris nem jön el?
– Akkor is megépítjük, csak kopasz lesz és kövér.

A videóban persze a poénok mellett elcsöppentettek nagyon sok infót is a városról (hogy miért látogasson oda Chris), például a látványosságokat, helyi ételeket és borokat, a város történetét, és kiemelték, hogy Cowra csupán két óra kocsival Canberrától, négy Sydney-től és hét Melbourne-től, repülővel pedig még gyorsabb.

A kampány, amit alapvetően viccnek szántak, elképesztően sok emberhez eljutott – végül a legnagyobb sikerként magához Chris Hemsworth-höz is, aki Insta-fiókján meg is osztotta a videót a következő szöveggel:

"Hatalmas szeretetet küldök a cowraiaknak ezért az elképesztő kampányért, igazán szívmelengető volt, és nagyot mosolyogtam! Most a tengerentúlon forgatok, de mikor jövőre visszajövök, tuti, hogy elmegyek hozzátok!"

Szerintünk nagyon aranyos és ügyes kampány, minden kisvárosnak kellene egy olyan turizmusért felelős menedzser, mint a cowrai kampány ötletgazdája, Glenn Daley.

(Forrás: Travel + Leisure)

chris hemsworth | thor | kisváros | ausztrália | város

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom