Close
Ilyen ginbárja eddig még nem volt Budapestnek

Ilyen ginbárja eddig még nem volt Budapestnek

Huszonkét ország, nyolcvanhárom-féle kézműves prémium minőségű gin párlatait kínálja a belvárosi Gin Corner Bar. A ginkínálat mellett kézműves sörökkel és hazai díjnyertes borokkal is szolgálnak a Fröccsterasz komplexum új önálló egységében.

A jól ismert Fröccsterasz, Raqpart és Pontoon mellett, új tematikus egységgel bővült a belvárosi lazulós helyek listája. A ginbár gondosan megtervezett szortimentjének összeállítását hosszas szakmai előkészület alapozta meg.

Jelenlegi kínálata huszonkét ország nyolcvanhárom-féle gin párlatát jelenti és ez a szám folyamatosan bővül.

A Gin Corner Bar a Hendrick’s gin központja, ahol a limitált ízekkel és kiszerelésekkel készülnek. A repertoárban szerepel a tokaji VII Hills, amely a legmagasabb “Master” elismerését nyerte el a világ legrangosabb versenyén 2020-ban.

A kínálatban többek között olyan neves ginek találhatóak, mint a Junimperium, Észtország első számú gin-je, a német GINSTR, a vietnámi Saigon Baigur, az ausztrál Four Pillars Bloody Shiraz impozáns kiszerelésben és egyedi ízvilággal.

“A Gin Corner Bar tematikus koncepciója kizárólag prémium minőségű, díjnyertes gineket kínál a világ legkülönbözőbb tájairól. A vendégeknek valódi ginspirationben lesz részük. Ezt garantálom.” – nyilatkozta Éliás Attila menedzser.

A tematikus báron belül három egység különül el: a hely lelke a cseresznyefa-virágos misztikus bár, amelynek a Hendrick’s rózsa zuhataga biztosít egyedi hangulatot és a különleges látvány mellett, a helyszín hangulatához kreált enteriőr parfüm is erősíti a szokatlan, mégis kellemes életérzést. A “Do it yourself” galérián a vendég maga készítheti el a gin tonic-ját (G&T) az általa választott prémium hozzávalókból és a különleges fűszerekből. A bárhoz tartozó hamarosan nyíló Gin Garden terasz pedig a kültéri lelazulásokra várja a vendégeket.

A kóstolás mellett élő zene, dzsessz és swing uralja a hétköznapok stílusát, hétvégén pedig laza elektronikus nu-disco, organic-house, jellemzően dallamos bárzene várja a vendéget. Április végétől válogathatunk a tavaszi-nyári gin food kínálatból, melyekben a street food találkozik az italokba rejtett különleges fűszerekkel.

(Fotók: Gin Corner Bar)

bár | budapest | fröccstersz | új | Gin Corner Bar

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram