Huszonkét ország, nyolcvanhárom-féle kézműves prémium minőségű gin párlatait kínálja a belvárosi Gin Corner Bar. A ginkínálat mellett kézműves sörökkel és hazai díjnyertes borokkal is szolgálnak a Fröccsterasz komplexum új önálló egységében.
A jól ismert Fröccsterasz, Raqpart és Pontoon mellett, új tematikus egységgel bővült a belvárosi lazulós helyek listája. A ginbár gondosan megtervezett szortimentjének összeállítását hosszas szakmai előkészület alapozta meg.
Jelenlegi kínálata huszonkét ország nyolcvanhárom-féle gin párlatát jelenti és ez a szám folyamatosan bővül.
A Gin Corner Bar a Hendrick’s gin központja, ahol a limitált ízekkel és kiszerelésekkel készülnek. A repertoárban szerepel a tokaji VII Hills, amely a legmagasabb “Master” elismerését nyerte el a világ legrangosabb versenyén 2020-ban.
A kínálatban többek között olyan neves ginek találhatóak, mint a Junimperium, Észtország első számú gin-je, a német GINSTR, a vietnámi Saigon Baigur, az ausztrál Four Pillars Bloody Shiraz impozáns kiszerelésben és egyedi ízvilággal.
“A Gin Corner Bar tematikus koncepciója kizárólag prémium minőségű, díjnyertes gineket kínál a világ legkülönbözőbb tájairól. A vendégeknek valódi ginspirationben lesz részük. Ezt garantálom.” – nyilatkozta Éliás Attila menedzser.
A tematikus báron belül három egység különül el: a hely lelke a cseresznyefa-virágos misztikus bár, amelynek a Hendrick’s rózsa zuhataga biztosít egyedi hangulatot és a különleges látvány mellett, a helyszín hangulatához kreált enteriőr parfüm is erősíti a szokatlan, mégis kellemes életérzést. A “Do it yourself” galérián a vendég maga készítheti el a gin tonic-ját (G&T) az általa választott prémium hozzávalókból és a különleges fűszerekből. A bárhoz tartozó hamarosan nyíló Gin Garden terasz pedig a kültéri lelazulásokra várja a vendégeket.
A kóstolás mellett élő zene, dzsessz és swing uralja a hétköznapok stílusát, hétvégén pedig laza elektronikus nu-disco, organic-house, jellemzően dallamos bárzene várja a vendéget. Április végétől válogathatunk a tavaszi-nyári gin food kínálatból, melyekben a street food találkozik az italokba rejtett különleges fűszerekkel.
(Fotók: Gin Corner Bar)
bár | budapest | fröccstersz | új | Gin Corner BarVilágvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni
Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!