És igen, még rozé is van a kínálatban.
Van valami, amit Gordon Ramsay nem tehet meg? A világhírű séf, miután meghódította a TikTokot, újabb kemény fába vágta a fejszéjét: ezúttal saját borkollekciót dob piacra.
Az eredmény garantáltan zseniális lesz, hiszen a kaliforniai monterey-i Seabold Cellars borászával, Chris Millerrel kötött kollaborációjából születhetett meg.
A boros portfólióban nyolc ital található, melyek között van rozé, Sauvignon Blanc, Chardonnay és Pinot Noir is. Annak ellenére, hogy Gordon Ramsay kifejezetten szereti az életben a méregdrága dolgokat – elég a hétszáz dolláros (kb. 215 ezer forintos) hamburgerére gondolnunk –, a borok valójában nem képviselnek rossz ár-érték arányt.
A legdrágább palack sem kerül ugyanis hatvan dollárnál (kb. 18 ezer forintnál) többe, a legtöbb ára pedig húsz és harmincöt dollár között mozog.
A pincészet vezetője, Chris Millier egy interjújában szürreálisnak nevezte azt, hogy szerény kis pincészetük olyan hírességgel dolgozzon együtt, mint a sztárszakács, ugyanakkor hatalmas lehetőségnek is tartják arra, hogy boraikat minél többekkel megismertethessék.
A borok már megvásárolhatók a GordonRamsay.wine oldalon, illetve a szakács amerikai éttermeiben.
Eközben teljes egészében mediterrán körülmények várnak a magyar bortermelőkre a 21. század végére, a borászok dolgát azonban az extrém időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése is nehezíti majd. Ennél szomorúbb dolog pedig nem is történhetne az olasz borral.
(Fotók: Seabold Cellars)
gasztronómia | borászat | Gordon Ramsay | bor | pincészet
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!