Close
Olyan szórakoztató központ nyílt Szaúd-Arábiában, amiről eddig nem is álmodhattak

Olyan szórakoztató központ nyílt Szaúd-Arábiában, amiről eddig nem is álmodhattak

Swizz Beatz és a Good Intension kreatív ügynökség közös projektet dolgozott ki az AlUla-val, hogy megalkossák Szaúd-Ariábia első, elképesztően látványos görkorcsolya parkját, az AlUla on Wheels-t, amelynek zenei aláfestését maga Swizz dolgozta ki.

Az AlUla volt az egyik legnyüzsgőbb hely a világon az idei évben, ami mágnesként vonzotta a wellnessre, kalandra és inspirációra vágyókat. A görkoripályák pedig mindig is a popkultúra szerves részét képezték, és olyan hírességek is meglovagolták, mint Beyonce, Usher és Swizz felesége, Alicia Keys.

Nem csoda, hogy az AlUla és a görkorcsolya egy varázslatos projekt keretében össze is tudott olvadni, hogy a tánc és a zene hatásos keverékével csábítson mindenkit a pályára október 6. és 22. között.

Az Alula on Wheels szabadtéri pályájának neonfényei sztárokat és világhírű DJ-ket is reflektorfénybe helyeznek majd.

Swizz Beatz célja a parkkal az volt, hogy egyrészről kreatív újdonságot kínáljon Szaúd-Arábia számára, másrészről pedig ezzel óriási hatást is keltsenek, bebizonyítsák azt, hogy az innováció, a szórakoztatás, a turizmus, a kultúra és a technológia kéz a kézben tud járni.

A Good Intentions ennél is többet akar: megtapintani a világ kreatív pulzusát, bevonni a fiatalokat az alkotó munkába és megalkotni a világ legzseniálisabb élményeit.

(Forrás: Haute Living, fotók: AlUla)

AlUla | swizz beatz | görkorcsolya | good intensions | szaud-arábia

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram