Close
Ilyet szívesen csinálnánk Ferihegyen is

Ilyet szívesen csinálnánk Ferihegyen is

Bármelyik reptér megirigyelheti a JFK retro hangulatú programkínálatát.

A New York-i John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren található, nemrégiben megnyitott TWA retró hotel több szempontból is igazi kuriózum. Előtte egy 1958-as Lockheed Constellation repülőgép, vagyis Connie áll, amelyben koktélbárt rendeztek be, emellett találunk a komplexumban egy múzeumot, melyet a repülés hőskorának és a 20. század közepét jellemző modern formatervezési mozgalomnak szenteltek.

Külön szobát kapott  az 1960-as évek ikonikus játéka, a Twister, és számos stílusos étkezési lehetőség is várja a vendégeket a Paris Cafétól a The Sunken Lounge-on át a Food Hall-ig. Ha mindez nem lenne elég, a repülőrajongók a tetőtéren egy végtelenített medencéből kísérhetik figyelemmel a kifutópályán zajló eseményeket.

Most pedig a hotel tovább emeli a tétet, és idén is megnyitja Roll-A-Rama névre keresztelt görkorcsolyapályáját,

ahol április 15-től péntekenként 16 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig déltől este 8 óráig lehet retró dallamokra korcsolyázni, és közben figyelni, ahogyan szállnak fel a repülők.

Az ötven perces intervallumokra szóló jegyek a felnőtteknek húsz dollárba (körülbelül hatezer-nyolcszáz forintba), a tizenkét év alatti gyerekeknek tizenhat dollárba (mintegy ötezer-négyszáz forintba) kerülnek, az összeg tartalmazza a négykerekű korcsolyák bérleti díját is.

A LOT ígérete szerint idén nyáron már Budapestről indulva is landolhatunk a New York-i repülőtéren, onnan pedig akár további retró helyszínek felé is vehetjük az irányt.  Aki szereti a palacsintát, Amerikát, Skandináviát és a retrót, annak itt a tökéletes hely.

(Forrás: timeout.com, képek: timeout.com/TWA, facebook.com/twahotel)

jfk | retro | repülőtér | görkorcsolya | new york

FOLYTASD EZZEL

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Tanulmány készült arról, volt-e értelme a Covid-korlátozásoknak

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom