Annak ellenére, hogy közvetlenül a járvány előtt nyitották meg, a Gucci Osteria Beverly Hills megkapta első Michelin-csillagát.
A Gucci Osteria Beverly Hills da Massimo Bottura és tehetséges fiatal főszakácsa, Mattia Agazzi megkapta az étterem első Michelin-csillagát, köszönhetően egyedülálló modern olasz és kaliforniai fúziós konyhájának. A gasztronómiai elismerés kezdettől fogva egyértelmű cél volt, nem véletlen, hogy a három Michelin-csillagos Osteria Francescana szakácsa, Massimo Bottura dolgozott a koncepción, aki nem mellesleg a Gucci vezérigazgatójának, Marco Bizzarrinak gyermekkori barátja.
Agazzi a firenzei étteremben érdemelte ki Bottura tiszteletét, aki aztán kinevezte főszakácsnak Beverly Hillsben, a bizalomért cserébe pedig Michelin-csillagot hozott. Holott az étterem nem indult zökkenőmentesen, hiszen 2020 februárjában nyitotta meg kapuit, közvetlenül azelőtt, hogy a pandémia kitört volna.
Agazzi kizárólag helyi termelői piacokról származó alapanyagokat szerez be, a kínálatban pedig rengeteg tésztaétel és pizza is megtalálható, valamint friss saláták, hamburgerek is kóstolhatók.
A főszakács szerint az, hogy kaliforniai alapanyagokat használnak fel az olasz ételek elkészítésére, igazán inspirálóan hat a konyhai munkára.
A Gucci Osteria Beverly Hills a divatház butikjának emeletén, a Rodeo Drive-on található. Dizájnja valóban lenyűgöző, az enteriőrben az olasz kövek, egyedi bútorok és Gucci dekorációk is megtalálhatók.
(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Gucci)
étterem | michelin-csillag | beverly hills | gucci
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!