Close
Valóra vált azoknak az álma, akik nem szeretnek gyerekek társaságában repülni

Valóra vált azoknak az álma, akik nem szeretnek gyerekek társaságában repülni

Gyerekmentes zónát alakított ki a fedélzeten a Singapore Airlines egyik fapados járatokat üzemeltető leányvállalata.

A London Gatwick és Bangkok között közlekedő járatokra mindössze 210 fontba (kb. 92 ezer forintba) kerül egy jegy egy útra, de nem csupán ezért érdekes a Scoot légitársaság ajánlata. A választható opciók között szerepel ugyanis a helyfoglalás egy olyan elkülönített részre, ahol tizenkét év alatti utasok nem utazhatnak.

A “ScootinSilence” ülések a repülőgép elején találhatók a turistaosztály és a ScootPlus szekció között – ez utóbbi egyébként fekvő bőrüléseket, fedélzeti szórakoztató programokat, valamint étkezést, és harminc kilogramm feladható poggyászt kínál extra tételként.

A gyermekmentes szekcióba való átsorolás egy útra tizenhat font (kb. hétezer forint) felárral vásárolható meg.

A Scoot szerint az új London-Bangkok útvonal iránt nagy volt a kereslet, aminek eredményeként – ha a Covid miatti esetleges korlátozások nem szólnak közbe – jövő év márciusától heti három járatra növelnék a kapacitást.

Thaiföld vezetése a napokban jelentette be, hogy a nemzetközi turistákra vonatkozó beutazási korlátozásokat újra szigorítják az omikron variáns terjedése miatt.

Az ország ismét kötelező karantént rendelt el minden külföldről érkező számára.

Vannak dolgok a repüléssel és az utazással kapcsolatban, amelyeket természetesnek veszünk. Például ritkán gondolkodunk el rajta, miért a bal oldalon szállunk fel a repülőgépre. Most eláruljuk.

(Forrás: Independent, fotók: Pixabay)

 

repülőgép | gatwick | utazás | repülés | Singapore Airlines

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram