Close
Valóra vált azoknak az álma, akik nem szeretnek gyerekek társaságában repülni

Valóra vált azoknak az álma, akik nem szeretnek gyerekek társaságában repülni

Gyerekmentes zónát alakított ki a fedélzeten a Singapore Airlines egyik fapados járatokat üzemeltető leányvállalata.

A London Gatwick és Bangkok között közlekedő járatokra mindössze 210 fontba (kb. 92 ezer forintba) kerül egy jegy egy útra, de nem csupán ezért érdekes a Scoot légitársaság ajánlata. A választható opciók között szerepel ugyanis a helyfoglalás egy olyan elkülönített részre, ahol tizenkét év alatti utasok nem utazhatnak.

A “ScootinSilence” ülések a repülőgép elején találhatók a turistaosztály és a ScootPlus szekció között – ez utóbbi egyébként fekvő bőrüléseket, fedélzeti szórakoztató programokat, valamint étkezést, és harminc kilogramm feladható poggyászt kínál extra tételként.

A gyermekmentes szekcióba való átsorolás egy útra tizenhat font (kb. hétezer forint) felárral vásárolható meg.

A Scoot szerint az új London-Bangkok útvonal iránt nagy volt a kereslet, aminek eredményeként – ha a Covid miatti esetleges korlátozások nem szólnak közbe – jövő év márciusától heti három járatra növelnék a kapacitást.

Thaiföld vezetése a napokban jelentette be, hogy a nemzetközi turistákra vonatkozó beutazási korlátozásokat újra szigorítják az omikron variáns terjedése miatt.

Az ország ismét kötelező karantént rendelt el minden külföldről érkező számára.

Vannak dolgok a repüléssel és az utazással kapcsolatban, amelyeket természetesnek veszünk. Például ritkán gondolkodunk el rajta, miért a bal oldalon szállunk fel a repülőgépre. Most eláruljuk.

(Forrás: Independent, fotók: Pixabay)

 

utazás | zóna | london | gyerekmentes | Singapore Airlines

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom