Close
Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

A Magas-Tátra a Kárpátok legmagasabb hegyvonulata, és egyben a világ legkisebb magashegysége, amely a Tátra keleti részén, Szlovákia és Lengyelország határán található.

Optimális időjárási körülmények között Magyarországról is láthatók a legmagasabb részei, különösen az Északi-középhegység, a Pilis vagy a Budai-hegység magasabb pontjairól. Mondhatni eltéveszthetetlenek, mert hegyes, hófedte hegycsúcsok alkotják. Ezúttal Komka Péter lőtt pazar fotókat a Magas-Tátráról a Salgotarján közelében lévő salgói várból, illetve a vár közeléből:

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI/Komka Péter)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom