Close
Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

A Magas-Tátra a Kárpátok legmagasabb hegyvonulata, és egyben a világ legkisebb magashegysége, amely a Tátra keleti részén, Szlovákia és Lengyelország határán található.

Optimális időjárási körülmények között Magyarországról is láthatók a legmagasabb részei, különösen az Északi-középhegység, a Pilis vagy a Budai-hegység magasabb pontjairól. Mondhatni eltéveszthetetlenek, mert hegyes, hófedte hegycsúcsok alkotják. Ezúttal Komka Péter lőtt pazar fotókat a Magas-Tátráról a Salgotarján közelében lévő salgói várból, illetve a vár közeléből:

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI/Komka Péter)

Komka Péter | tátra | kárpátok | magas-tátra | fotó

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram