Close
Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

Gyönyörűen fest a világ legkisebb magashegysége a salgói várból

A Magas-Tátra a Kárpátok legmagasabb hegyvonulata, és egyben a világ legkisebb magashegysége, amely a Tátra keleti részén, Szlovákia és Lengyelország határán található.

Optimális időjárási körülmények között Magyarországról is láthatók a legmagasabb részei, különösen az Északi-középhegység, a Pilis vagy a Budai-hegység magasabb pontjairól. Mondhatni eltéveszthetetlenek, mert hegyes, hófedte hegycsúcsok alkotják. Ezúttal Komka Péter lőtt pazar fotókat a Magas-Tátráról a Salgotarján közelében lévő salgói várból, illetve a vár közeléből:

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI/Komka Péter)

tátra | Komka Péter | fotó | magas-tátra | mti

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom