Annak ellenére, hogy Magyarország nem kifejezetten síparadicsom, több lehetősége is adódik a téli sportok szerelmeseinek arra, hogy csússzanak egyet. Ha pedig síelünk vagy éppen szánkózunk, hamar meg is éhezünk. A korlátozások ellenére szerencsére még mindig tudunk ajánlani olyan helyeket, ahonnan isteni fogásokat rendelhetünk.
Eplény nyitott ki először, a többi síterepen pedig beindultak a hóágyúk. Január 12-től Mátraszentistvánban, január 15-től Visegrádon is lehet síelni. Az általános korlátozásokat február 1-ig meghosszabbították, vagyis a síterepek éttermei csak elvitelre nyithatnak ki, és 20 órára haza kell érni a síelésből – írja a Síelők.hu
Normafa Delikát – Budapest
A Normafa Delikát akkor nyitott, amikor mások bezártak. A pandémia első hulláma alatt debütált hely mára központi szerepet tölt be a környék életében.
A bisztró egésznapos reggelivel, ebéddel, kávékkal és testet-lelket átmelegítő forró italokkal várja az elviteles rendeléseket, házhoz szállítással pedig a 12. kerületben bárhová el tudják vinni egészséges, tápláló ételeiket.
Call Johnny – Sopron
A soproni Dalos-hegyi sípálya kevésbé ismert síterep, bár remek adottságokkal rendelkezik. Ráadásul nem messze tőle található a Call Johnny étterem, ahol elképesztő hamburgerek, ütős csirkesteakek és pulled pork szendvicsek is készülnek.
Kihagyhatatlan a füstölt tonhaltatár, amelyet sokmagos, kézműves bagelben kínálnak. Ha pedig nem lenne elég a brutális ízekből, DIY boxukat haza is vihetjük, hogy otthon is elkészülhessenek a legmenőbb fogások.
Fehér Sas – Bánkút
A bánkúti sípálya közelében, a Bükki Nemzeti Park területén, 880 méter magasan található Fehér Sas alapvetően egy panzió, amely a járvány miatt hónapok óta zárva van.
Étterme azonban nagyon is működik, kínálatukban pedig főként tartalmas, magyaros ételek találhatók meg. Egy kiadós sportolás után valószínűleg jólesik majd egy forró Jókai bableves, egy erdeigombás vaddisznóragu, vagy éppen egy angus burger.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: a vendéglátóhelyek Facebook-oldalai)
szánkózás | szánkó | sí | téli sport | büfé | utazás
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!