Close
Ha költöztetés, akkor csomagolóanyag. Erre figyeljen!

Ha költöztetés, akkor csomagolóanyag. Erre figyeljen!

Nincs problémamentes költöztetés megfelelő csomagolás és megfelelő mennyiségű csomagolóanyag nélkül. Persze az is nagyon fontos, hogy profi költöztetővel költöztessen, de ha a csomagolást Ön végzi, akkor arra is nagy hangsúlyt kell fektetnie. Vagy szervezze ki az egész csomagolást, ez is opció lehet.

Minden esetre most körbejárjuk a témát, hogy tudja, milyen csomagolóanyagokra és miért lesz szüksége költöztetésnél. És megnézzük azt is, hogy honnan lehet érdemes beszerezni ezeket a csomagolóanyagokat. Lássuk!

Miért kell annyi csomagolás?

Amikor költözünk, akkor igyekszünk megvédeni mindent attól, hogy útközben, a cipelés és a fuvarozás közben sérüljön. Ezért van szükségünk megfelelő mennyiségű és különböző csomagolóanyagokra. Aki ebbe belegondol, annak egyből az jut eszébe, hogy valaminek nekiütődik a bútor, és ez a fő szempont, hogy ezt kibírja a bútora.

Azonban van egy másik oka is annak, hogy csomagolóanyag kell: ha esős napon költöztetünk. Ekkor már nem csak amiatt kell védenie a vagyontárgyait, mert külső behatásra sérülhetnek, de a víztől is óvnia kell őket.

Költöztetés és csomagolóanyag a megbízott cégtől?

Amikor egy költöztető cég a költöztetés mellett csomagolóanyaggal is tud szolgálni, az a profizmus egyik jele. A Servitius és Partnerei költöztetés csapata például ebben is nagyon erős! Amellett, hogy profi szakemberek, meg lehet tőlük vásárolni a csomagolóanyagokat, sőt bizonyos költöztetéshez szükséges dolgokat bérelni is lehet tőlük. Ráadásul olyan szolgáltatásuk is van, hogy mindent becsomagolnak helyettünk, így garantáltan szakszerű lesz a csomagolás.

Ha már a csomagolóanyagoknál tartunk, nézzük meg azt is, hogy melyek azok, amikre szükségünk lehet. Kezdjük a zsugorfóliával, ami a kényesebb szövettel bíró bútorokat védi a koszolódástól. Továbbá fontos szerepe lehet akkor is, ha esős napra ébredünk a költöztetés reggelén. A buborékfólia a másik legtöbbet használt csomagolóanyag, mely mechanikai védelmet nyújt. Mindehhez nem árt, ha van nálunk ragasztószalag is a csomagolóanyagok rögzítéséhez. És persze ott van még a nátronpapír is, mely gyakorlatilag az újságpapírokat helyettesíti. Kiváló térkitöltő, nagyon jól használható poharak, tányérok és egyéb konyhai kiegészítők költöztetéséhez.

Profi költöztető is kell a sérülésmentes költöztetéshez

Azonban mindez, amiket eddig olvashatott, nem ér semmit, ha nem profi költöztetővel költöztet. Ha családon belül oldják meg a procedúrát, akkor az garantáltan kompromisszumokkal (és akár kisebb sérülésekkel is) jár. Egy profi költöztető cég ezzel szemben rutinosan, gyorsan és karcolások nélkül tud költöztetni egyik helyről a másikra. Ők tudják, hogy mire kell figyelni, mik a nehézségek egy költöztetésnél, hol lehet gond a szállításnál vagy pakolásnál. Épp ezért érdemes a csomagolás elvégeztetésén is elgondolkodni, ha van rá kerete.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
Ismerje meg a biztonsági kamera rendszerek jellemzőit!
Férfi alsóneműk - akkor és most
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom