A Budaörsi Halpiac elindította webshopját, melyen keresztül Budapesten és környékén házhoz kérhetjük a friss tengeri termékeket.
A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével. A hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket. Ezen áruk ezt követően legfeljebb negyvennyolc órán belül már a budaörsi feldolgozóüzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést – és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa vagy a szarvasi afrikai harcsa.
Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyunk, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikát termékek, sőt még sushi-alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is.
Ahogy a kiskereskedelmi vásárlásnál már megszokhattuk az edukatív értékesítést, ez a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is, Mi több, a honlap tudástárában rengeteg recepthez férhetünk hozzá, és elkészítési módokról is bővebb információt kaphatunk. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök garantálja, akiről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a halak mindentudója.
Webshopos kiszállítás jelenleg Budapest egész területén, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin, Pátyon, Solymáron, Ürömön és Budakalászon elérhető keddtől szombatig. Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni.
budaörsi halpiac | tengeri hal | webshop | hal
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!