Close
Három burgerező, ahonnan a kijárási tilalom ideje alatt is rendelhetünk

Három burgerező, ahonnan a kijárási tilalom ideje alatt is rendelhetünk

Ha este nyolc után éheznénk meg, nem kell kétségbe esnünk, hiszen több fantasztikus burgerező is csak arra vár, hogy leadjuk a rendelésünket. Körbenéztünk, hogy a fővárosban honnan tudunk csúcskategóriás burgereket szerezni.

Firpo Burger

“Csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot” – no meg a Firpo Burger, amelyből aztán tényleg nem spórolnak ki semmilyen alapanyagot. Ráadásul annak ellenére, hogy este nyolc után a négy fal közé kényszerülünk,

a Firpo megkegyelmezett, és egészen este tízig várják a rendeléseket telefonon és online is.

Csak ajánlani tudjuk Mike Firpo fantázianevű élményburgerüket, amelyben a marhahúspogácsa mellett jégsaláta, paradicsom, uborka, lila hagyma, cheddar sajt, cheddar szósz és ketchup is van.

TGI Fridays Budapest

Teljes házhoz szállításra állt át a TGI Fridays is, amely ráadásul emelte a tétet, és 22:30-ig várja a rendeléseket.

Egészen különlegesnek ígérkezik a Fridays Smokehouse burgerjük, amely grillezett hamburgerhúst, füstölt marhaszegyet, hagymakarikát, Monterey Jack sajtot és jalapeno sajtszószt is tartalmaz, de természetesen nem hiányozhat mellőle a ropogós hasábburgonya, a BBQ szósz és a coleslaw saláta sem.

Bestia

Szintén fél tizenegyig rendelhetünk bestiális hamburgert a Bestiából, amelyet Budapest egész területén házhoz szállítanak.

Kézműves burgerük magáért beszél, hiszen egy méretes angus húspogácsa köré rengeteg szósz, és sok friss zöldség is jár.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)

hamburger | kijárási tilalom | bisztró | étterem | rendelés

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram