Close
Három elképesztő szuperjacht, amivel áthajóznánk az újévbe

Három elképesztő szuperjacht, amivel áthajóznánk az újévbe

Bajban lennénk, ha választani kellene egyet a csodás trió tagjai közül. Nem is kell, ha álmodozunk.

Lamborghini 63

A Lamborghini nevéről az ék alakú, extravagáns formájú, 12 hengeres motorral hajtott szupersportautók juthatnak eszünkbe, de a márka időnként más járművekhez is adja a nevét.

A legutóbb például egy szuperjachthoz, ami legalább annyira fantasztikus a többi hajóhoz képest, mint egy Aventador a hétköznapi forgalomban.

Gene Chaser

A Damen Yachting korábban már óceánra bocsátott egy igen innovatív hajót, a Gene Chasert, ami létfontosságú tudományos kutatások végzésére született.

Ennek tökéletes párja a Gene Machine, ami ugyanolyan produktív és stílusos, mint elődje.

A laboratóriumok mellett vannak benne konferenciákra és oktatási célokra kialakított területek is, emellett összesen nyolc vendégkutató, négy főállású tudós, valamint hétfős személyzet számára biztosít minden igényt kielégítő szálláshelyet.

Tatiana

Idén debütált a piacon, és már bérelhető is – utóbbi azért különösen érdekes, mert ritkán lehet vadonatúj szuperjachtot kikölcsönözni, mivel vagy a leendő tulajdonosok megrendelései alapján épülnek, vagy elkapkodják őket, amint elkészülnek.

A Tatiana a vízi sportok szerelmeseinek álma. Vizesblokkja közvetlenül a hajó főszalonjából érhető el; úszómedencével, terjedelmes jacuzzival, hatalmas úszóplatformmal, valamint egy ötletes, lehajtható oldalsó strandrészleggel rendelkezik, ami több napozóágyat is rejt. A jachtot high-tech finomságokkal is felszerelték, többek között jet skivel, búvárhúzókkal, elektromos szörfdeszkákkal, valamint kajakokkal, búvárfelszerelésekkel és bodyboardokkal.

(Fotók: Damen Yachting,  iyc.com)

luxus | három | szuperjacht | jacht | hajó

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram