Close
Három elképesztő szuperjacht, amivel áthajóznánk az újévbe

Három elképesztő szuperjacht, amivel áthajóznánk az újévbe

Bajban lennénk, ha választani kellene egyet a csodás trió tagjai közül. Nem is kell, ha álmodozunk.

Lamborghini 63

A Lamborghini nevéről az ék alakú, extravagáns formájú, 12 hengeres motorral hajtott szupersportautók juthatnak eszünkbe, de a márka időnként más járművekhez is adja a nevét.

A legutóbb például egy szuperjachthoz, ami legalább annyira fantasztikus a többi hajóhoz képest, mint egy Aventador a hétköznapi forgalomban.

Gene Chaser

A Damen Yachting korábban már óceánra bocsátott egy igen innovatív hajót, a Gene Chasert, ami létfontosságú tudományos kutatások végzésére született.

Ennek tökéletes párja a Gene Machine, ami ugyanolyan produktív és stílusos, mint elődje.

A laboratóriumok mellett vannak benne konferenciákra és oktatási célokra kialakított területek is, emellett összesen nyolc vendégkutató, négy főállású tudós, valamint hétfős személyzet számára biztosít minden igényt kielégítő szálláshelyet.

Tatiana

Idén debütált a piacon, és már bérelhető is – utóbbi azért különösen érdekes, mert ritkán lehet vadonatúj szuperjachtot kikölcsönözni, mivel vagy a leendő tulajdonosok megrendelései alapján épülnek, vagy elkapkodják őket, amint elkészülnek.

A Tatiana a vízi sportok szerelmeseinek álma. Vizesblokkja közvetlenül a hajó főszalonjából érhető el; úszómedencével, terjedelmes jacuzzival, hatalmas úszóplatformmal, valamint egy ötletes, lehajtható oldalsó strandrészleggel rendelkezik, ami több napozóágyat is rejt. A jachtot high-tech finomságokkal is felszerelték, többek között jet skivel, búvárhúzókkal, elektromos szörfdeszkákkal, valamint kajakokkal, búvárfelszerelésekkel és bodyboardokkal.

(Fotók: Damen Yachting,  iyc.com)

FOLYTASD EZZEL
Monte-Carlo ihlette ezt a cseh autóremeket
Az öt legdrágábban eladott autó az elmúlt évből
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom