Close
Highlights of Hungary podcast – Három nő, őszintén, a vászon két oldaláról

Highlights of Hungary podcast – Három nő, őszintén, a vászon két oldaláról

És a Highlights of Hungaryról. A 2020-as év első podcast adásában adnak a női energiáknak Mádai Vivien műsorvezetővel, Törőcsik Franciska színművésszel és Varga Judit Csuti Emmy-díjra jelölt díszlet- és látványtervezővel, a Prop Club alapítójával.

Hármójukat a tévés-filmes szakmai közegen kívül az köti össze, hogy a Highlights of Hungary kurátori csapatának tagjai, de az adás végére kirajzolódik, a kapcsolódási felületek több területen is összeérnek, és kiderül, milyen az, amikor a színész színpadon kívül találkozik a díszlettervezővel, vagy amikor egy intenzív időszak után nem munkával telnek a hétköznapok.

Arról már korábban esett szó, hogy a Highlights of Hungary egy előremutató kezdeményezés, amely immáron hetedik éve gyűjti Magyarország olyan értékteremtő és inspiráló történeteit, melyek nagyobb reflektorfénybe helyezve kisebb közösségek vagy akár az egész társadalom számára pozitív hatással bírnak.

Törőcsik Franciska

Az idei szelekció január 10-én válik publikussá a Highlights of Hungary weboldalán, így hamarosan kiderül, hogy a kurátorok milyen projektekre, kezdeményezésekre szeretnék felhívni a figyelmet, illetve, hogy mi alapján választották ki jelöltjeiket az idei Highlights of Hungary válogatásban.

“Nehéz eltalálni azt, hogy mi az igazi Highlights, mi az, ami megkerülhetetlenül zseniális, amire egyszerűen fel kell hívni a figyelmet, mert kötelességünk társadalmi szempontból” – mondja Törőcsik Franciska.

A kilencedik adás kivételes személyiségei szuperül kitesznek egy jó társaságot, mindannyian más-más bázissal, de mégis hasonló szemlélettel, őszintén beszélnek karrierjükről, arról, hogyan alakítanak maguknak tudatosságot, és milyen szerepeket játszanak a munkában és a magánéletben. A többi kiderül a podcast-beszélgetésből!

A podcastet ide kattintva lehet meghallgatni, a kilencedik epizód errefelé található. A következő adás január 28-án jelenik meg.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pákonyi Bence)

Varga Judit Csuti | beszélgetés | Mádai Vivien | adás | törőcsik franciska

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram