Close
Új, Harry Potter tematikájú parkot nyit a Warner Bros.

Új, Harry Potter tematikájú parkot nyit a Warner Bros.

A Warner Bros. World Abu Dhabi a Harry Potter-rajongók kedvében akar járni az új élményparkkal.

A Warner Bros. World Abu Dhabi bejelentette, hogy új, Harry Potter tematikájú vidámparkot nyit, amely teljesen új módon repít el a népszerű könyvek és filmek varázslatos világába. A Yas Islanden található Warner Bros. World új tagja lesz.

A 2016-ban megnyílt létesítmény már most is a világ legnagyobb beltéri vidámparkja.

Azt, hogy pontosan milyen attrakciók kerülnek majd az élményparkba, egyelőre nem tudni és azt sem jelentették be, hogy várhatóan mikorra fog elkészülni. A feltételezések szerint azonban a világ többi Harry Potter tematikájú vidámparkjához, így az orlandói, a hollywoodi, a tokiói és a pekingi Universal Studiosban található létesítményekhez hasonló funkciókkal rendelkezik majd.

A már létező parkok mindegyikét Harry Potter varázslóvilágának nevezik és a könyvhöz, valamint a filmekhez kapcsolódó hullámvasutak, üzletek és éttermek találhatók meg benne.

(Forrás: Timeout, fotó: Getty)

abu dhabi | élménypark | tematikus park | vidámpark | harry potter

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram