Akkora havazás érte el a fővárost, hogy le kellett zárni a repülőteret a rossz látási viszonyok miatt Norvégiában

Osló fő repülőterét az intenzív havazás miatt, biztonsági okokból bezárták szerdán. A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a vasút és más tömegközlekedési eszközök is akadozva közlekednek, számos járatot töröltek.

Az oslói repülőtér közlése szerint rendkívül ritka az, hogy akkora hó essen, hogy a pilóták ne lássák a földön elhelyezett fényeket. Most ez megtörtént, ezért vált szükségessé a bejövő és kimenő járatok leállítása. Tájékoztatásuk szerint az időjárási körülményeket folyamatosan vizsgálják, ez alapján döntenek a járatok újraindításáról, vagy továbbiak törléséről.

A Bane Nor vasúti társaság azt közölte: Kelet-Norvégia egyes részein a teljes vonatforgalom leállt.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty, illusztráció)

havazás | norvégia | oslo | reptér

FOLYTASD EZZEL

Kedden és szerdán is sztrájkolni fognak a buszvezetők, a járatok majdnem fele nem fog közlekedni Pécsett

Járatkiesésekkel és árameléssel kell számolniuk azoknak, aki a népszerű fapadossal utaznának

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom