Házibulik retró és modern hangulatban

Felnőtt vagy tini parti, esetleg gyerekzsúr? Hangulatvilágításra egészen biztosan szükségünk lesz! Ráadásul a modern, innovatív megoldásoknak köszönhetően néhány mozdulattal valóban varázslatos hangulatot teremthetünk, így akár a díszítés terén lazábbra is engedhetjük a gyeplőt.

 

Minden helyzetre találunk megoldást!

 

A Metroman.hu házibuli és diszkófényei között legalábbis egészen biztosan. Márpedig egyáltalán nem mindegy, hogy mivel és hogyan alapozzuk meg a parti sikerét. Attól függetlenül, hogy mely korosztály képviselői vesznek részt az adott eseményen, minden résztvevő számára megalapozza, meghatározza a miliőt az a környezet, ahova érkezik.

Nem véletlen, hogy rengeteg időt és energiát szoktunk fordítani a megfelelő dekoráció kialakítására, ahogy az sem, hogy ha nincs hely és zene, akkor nem valószínű, hogy táncos mulatsággá fog alakulni a buli. A körülmények tehát nagyon fontosak. Éppen ezért nem érdemes megfeledkezni a fények, a világítás erejéről sem!

 

Konnektoros vagy akkumulátoros, USB töltős vagy akár a lámpa foglalatába csavarható modellek is elérhetők. Arról nem is beszélve, hogy még repülő diszkógömböt is választhatunk. Egyes modellek a zene ütemére változtatják a fényeiket, de akár ábrákat is kivetítenek ugyanúgy. Válogathatunk a távirányítós és az egyszerűbb változatok közül, ahogy a falra szerelhető és a mozgatható modellek is egyaránt elérhetőek, szóval ne higgyük egy percig sem, hogy könnyű döntés lesz rátalálni az igazira.

 

Hogyan érdemes választani?

 

Az egyik legfontosabb szempontként érdemes a felhasználás színhelyét meghatározni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kültéren vagy beltéren szeretnénk-e használni a készüléket. Míg a kültéri változatokat bárhol alkalmazhatjuk, addig az utóbbiakról ugyanez már nem mondható el, hiszen nem képesek ellenállni az időjárás okozta viszontagságoknak, ami elektromos eszköz esetén akár balesetveszélyes helyzetet is teremthet.

 

A másik fontos kérdés, hogy inkább izgalmas vagy különleges hangulatvilágítást szeretnénk, amit a partikon kívül is használhatunk, ilyen lehet például egy csillagos eget kivetítő projektor vagy egy izgalmas plazmagömb is, vagy inkább egyedi eseményre, illetve ünnepre keresünk tökéletes megoldást. Ebben az esetben egyrészt a figyelmünk középpontjába kerülhetnek az ünnepi, például karácsonyi dekorációs LED fény projektorok és a színes fényfüzérek. Másrészt, ha valamilyen partira készülünk, akkor a különféle diszkófények, legyenek akár diszkógömbök, lézer fényeffektek.

 

Néhány extra tipp a páratlan hangulatért

 

Tinédzsereknek szervezett partikra érdemes némileg komolyabban is felkészülni, tuti befutó lehet náluk például az, ha egy igazi diszkó tükörgömb segítségével tényleg bulihangulatot varázsolunk a helyszínre. A kisebb gyermekeknek pedig jó ötlet a fények mellé egy hordozható gépi buborékfújó, amivel mindjárt egy programot is csináltunk nekik, így a szülőkkel is marad időnk foglalkozni.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mi minden jobb nyugaton?

Mi kell a tökéletes kikapcsolódáshoz?

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom