Close
Házibulik retró és modern hangulatban

Házibulik retró és modern hangulatban

Felnőtt vagy tini parti, esetleg gyerekzsúr? Hangulatvilágításra egészen biztosan szükségünk lesz! Ráadásul a modern, innovatív megoldásoknak köszönhetően néhány mozdulattal valóban varázslatos hangulatot teremthetünk, így akár a díszítés terén lazábbra is engedhetjük a gyeplőt.

 

Minden helyzetre találunk megoldást!

 

A Metroman.hu házibuli és diszkófényei között legalábbis egészen biztosan. Márpedig egyáltalán nem mindegy, hogy mivel és hogyan alapozzuk meg a parti sikerét. Attól függetlenül, hogy mely korosztály képviselői vesznek részt az adott eseményen, minden résztvevő számára megalapozza, meghatározza a miliőt az a környezet, ahova érkezik.

Nem véletlen, hogy rengeteg időt és energiát szoktunk fordítani a megfelelő dekoráció kialakítására, ahogy az sem, hogy ha nincs hely és zene, akkor nem valószínű, hogy táncos mulatsággá fog alakulni a buli. A körülmények tehát nagyon fontosak. Éppen ezért nem érdemes megfeledkezni a fények, a világítás erejéről sem!

 

Konnektoros vagy akkumulátoros, USB töltős vagy akár a lámpa foglalatába csavarható modellek is elérhetők. Arról nem is beszélve, hogy még repülő diszkógömböt is választhatunk. Egyes modellek a zene ütemére változtatják a fényeiket, de akár ábrákat is kivetítenek ugyanúgy. Válogathatunk a távirányítós és az egyszerűbb változatok közül, ahogy a falra szerelhető és a mozgatható modellek is egyaránt elérhetőek, szóval ne higgyük egy percig sem, hogy könnyű döntés lesz rátalálni az igazira.

 

Hogyan érdemes választani?

 

Az egyik legfontosabb szempontként érdemes a felhasználás színhelyét meghatározni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kültéren vagy beltéren szeretnénk-e használni a készüléket. Míg a kültéri változatokat bárhol alkalmazhatjuk, addig az utóbbiakról ugyanez már nem mondható el, hiszen nem képesek ellenállni az időjárás okozta viszontagságoknak, ami elektromos eszköz esetén akár balesetveszélyes helyzetet is teremthet.

 

A másik fontos kérdés, hogy inkább izgalmas vagy különleges hangulatvilágítást szeretnénk, amit a partikon kívül is használhatunk, ilyen lehet például egy csillagos eget kivetítő projektor vagy egy izgalmas plazmagömb is, vagy inkább egyedi eseményre, illetve ünnepre keresünk tökéletes megoldást. Ebben az esetben egyrészt a figyelmünk középpontjába kerülhetnek az ünnepi, például karácsonyi dekorációs LED fény projektorok és a színes fényfüzérek. Másrészt, ha valamilyen partira készülünk, akkor a különféle diszkófények, legyenek akár diszkógömbök, lézer fényeffektek.

 

Néhány extra tipp a páratlan hangulatért

 

Tinédzsereknek szervezett partikra érdemes némileg komolyabban is felkészülni, tuti befutó lehet náluk például az, ha egy igazi diszkó tükörgömb segítségével tényleg bulihangulatot varázsolunk a helyszínre. A kisebb gyermekeknek pedig jó ötlet a fények mellé egy hordozható gépi buborékfújó, amivel mindjárt egy programot is csináltunk nekik, így a szülőkkel is marad időnk foglalkozni.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a helyekre és programokra vidd el külföldről érkező barátaidat!

Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram