Close
A Hello Wood faháza beköltözött a saját házába

A Hello Wood faháza beköltözött a saját házába

Igazi magyar Inception: kedvenc Hello Wood-os kabinházunk most saját házat kapott, ahol te is megtekintheted a kedves projektet, és átélheted a dán tengerpartok hangulatát.

Képzeljünk el egy homokdűnékkel körülvett fa víkendházat, természetes anyagú bútorokkal berendezve: maga a megtestesült hygge hangulat. Ahhoz, hogy ezt átéljük, nem is kell messzire mennünk, ház méretű kiállítással készült ugyanis az idei Budapest Design Weekre a Hello Wood és a MaxCity. Az építészstúdió nem lustálkodott:

három nap leforgása alatt felhúztak egy kabinházat a lakberendezési bevásárlóközpont egyik üzlethelyiségében.

A Hello Wood dizájnháza, a Kabinka a Design Week után is nyitva áll a látogatók előtt, a dán tengerpart világát megidéző tér, a Kabinka bemutatóteremként és a MaxCity kulturális programjainak helyszíneként fog szolgálni. A megnyitó után például rögtön Matók Zsuzsi fooddizájner foglalta el a helyet, aki egy különleges workshopon keresztül extrém, sötétben világító desszertkompozíciókat készített a résztvevőkkel.

Meglátogatnád? Akkor irány a Kabinka Pop-up store a törökbálinti MaxCityben, ahol egész héten átélheted a fakabinok varázsát akár a legzordabb őszi napokon is! Szerintünk tökéletes kikapcsolódás.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Darab Zsuzsa/Hello Wood)

ház | maxcity | fakabin | dizájn | tópark

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram