Close
Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

A Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, most az otthoni edzést akarják forradalmasítani.

Egészen új irányt vett a Hendrick’s – a világhírű gint gyártó vállalat szobakerékpárt dobott piacra, amelyről úgy véli, kényelmes, kellemes alternatívát kínál a ma piacon lévő otthoni edzőeszközökkel szemben. Míg ugyanis a többi szobabicikli tolakodó, hiszen meg akarja ismerni például a pulzusunkat, hogy aztán az edzettségi szintünket megossza másokkal, a Hendrick’s sporteszköze a laissez-faire megközelítést alkalmazza.

Válassz egy jó regényt, serkentsd az elmédet, és tekerj! – üzenik.

A Hendrick’s edzőeszköze valóban egy merőben új megközelítése a szobakerékpároknak. A vállalat szerint úgy alkották meg, hogy pihentető, intellektuális ingerekkel párosított új módon adjon lehetőséget az otthoni sportolásra, mielőtt elkortyolnánk egy finom Hendrick’s koktélt.

A szobakerékpáron elhelyezett monitor helyett egy kézikönyvet találunk, amely segít az otthoni sportolóknak abban, hogy elrugaszkodjanak a valóságtól, és egyszerre eddzék a testüket és a szellemüket. A könyv fényképeket tartalmaz a skót vidéken átívelő kerékpáros utazásról, amely a girvani Gin-palotában ér véget.

A Hendrick’s High Wheel egy egyliteres vizes palacktartóval is rendelkezik, így a sportolni vágyók folyamatosan hidratáltak maradhatnak. A kerékpárhoz tartozik egy állítható ülés, egy kisharang és még egy lámpa is, amely világít, miközben tekerünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Hendrick’s)

FOLYTASD EZZEL
A koktél, ami több mint egy női név
Rejtélyes bejárat a "gasztronómia szentélyébe" – Nyit Rácz Jenő első étterme
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom