Close
Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

A Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, most az otthoni edzést akarják forradalmasítani.

Egészen új irányt vett a Hendrick’s – a világhírű gint gyártó vállalat szobakerékpárt dobott piacra, amelyről úgy véli, kényelmes, kellemes alternatívát kínál a ma piacon lévő otthoni edzőeszközökkel szemben. Míg ugyanis a többi szobabicikli tolakodó, hiszen meg akarja ismerni például a pulzusunkat, hogy aztán az edzettségi szintünket megossza másokkal, a Hendrick’s sporteszköze a laissez-faire megközelítést alkalmazza.

Válassz egy jó regényt, serkentsd az elmédet, és tekerj! – üzenik.

A Hendrick’s edzőeszköze valóban egy merőben új megközelítése a szobakerékpároknak. A vállalat szerint úgy alkották meg, hogy pihentető, intellektuális ingerekkel párosított új módon adjon lehetőséget az otthoni sportolásra, mielőtt elkortyolnánk egy finom Hendrick’s koktélt.

A szobakerékpáron elhelyezett monitor helyett egy kézikönyvet találunk, amely segít az otthoni sportolóknak abban, hogy elrugaszkodjanak a valóságtól, és egyszerre eddzék a testüket és a szellemüket. A könyv fényképeket tartalmaz a skót vidéken átívelő kerékpáros utazásról, amely a girvani Gin-palotában ér véget.

A Hendrick’s High Wheel egy egyliteres vizes palacktartóval is rendelkezik, így a sportolni vágyók folyamatosan hidratáltak maradhatnak. A kerékpárhoz tartozik egy állítható ülés, egy kisharang és még egy lámpa is, amely világít, miközben tekerünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Hendrick’s)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom