Close
Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

Szobabiciklivel maxolta ki a hipszter-életérzést egy világhírű ginmárka

A Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, most az otthoni edzést akarják forradalmasítani.

Egészen új irányt vett a Hendrick’s – a világhírű gint gyártó vállalat szobakerékpárt dobott piacra, amelyről úgy véli, kényelmes, kellemes alternatívát kínál a ma piacon lévő otthoni edzőeszközökkel szemben. Míg ugyanis a többi szobabicikli tolakodó, hiszen meg akarja ismerni például a pulzusunkat, hogy aztán az edzettségi szintünket megossza másokkal, a Hendrick’s sporteszköze a laissez-faire megközelítést alkalmazza.

Válassz egy jó regényt, serkentsd az elmédet, és tekerj! – üzenik.

A Hendrick’s edzőeszköze valóban egy merőben új megközelítése a szobakerékpároknak. A vállalat szerint úgy alkották meg, hogy pihentető, intellektuális ingerekkel párosított új módon adjon lehetőséget az otthoni sportolásra, mielőtt elkortyolnánk egy finom Hendrick’s koktélt.

A szobakerékpáron elhelyezett monitor helyett egy kézikönyvet találunk, amely segít az otthoni sportolóknak abban, hogy elrugaszkodjanak a valóságtól, és egyszerre eddzék a testüket és a szellemüket. A könyv fényképeket tartalmaz a skót vidéken átívelő kerékpáros utazásról, amely a girvani Gin-palotában ér véget.

A Hendrick’s High Wheel egy egyliteres vizes palacktartóval is rendelkezik, így a sportolni vágyók folyamatosan hidratáltak maradhatnak. A kerékpárhoz tartozik egy állítható ülés, egy kisharang és még egy lámpa is, amely világít, miközben tekerünk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Hendrick’s)

otthoni edzés | hendricks | gin | karantén | koktél

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram