Régi hentesüzletből alakították ki Hamburg egyik legnépszerűbb konditermét

Imádjuk, amikor tehetséges dizájnerek ilyen remek módon képesek újraértelmezni egy teret, új életet lehelve egy régi helyiségbe.

Az Atelier Noise német dizájnstúdiót azzal a feladattal bízták meg, hogy alakítsanak át egy korábban hentesüzletként funkcionáló helyiséget stílusos edzőteremmé. A feladatot olyan jól sikerült abszolválni, hogy a végeredmény egész Hamburg legmenőbb konditerme lett, ahol személyre szabott edzéseket tartanak.

A tágas, nyitott terek kiválóan alkalmasak a mozgásra, éppen ezért az építészek csak apróbb módosításokat végeztek a renoválás során. A betonfalak keménységét tölgyfából készült egyedi bútorokkal ellensúlyozták.

A belépést követően egy hosszú recepciós pult fogadja a vendégeket – ahol egyszerre két alkalmazott is kényelmesen dolgozhat egymás mellett – illetve egy Z alakú pad, ami egyszerre tárolóhelyként is funkcionál a különböző sporteszközök számára.

Az átalakítást követően alig telt el egy év, máris terjeszkednie kellett a teremnek, annyira népszerűvé vált. Ez nem is csoda, a vendégek nagyra értékelték a tágas, fényes, dizájnos teret, no meg persze a minőségi edzőfelszerelést és az ott dolgozó edzők szakértelmét.

Éppen ezért már a terem alatt húzódó alagsort is megnyitották, így az Athletik Docks jelenleg két szinten üzemel. Ha részletesebben is érdekel a terem, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

Nagyon kilóg Dubaj steril világából ez az edzőterem

A siker, pénz, csillogás hármasból utóbbival nem nagyon találkozhatunk ebben a dubaji edzőteremben.

(Képek: Atelier Noise, Athletik Docks)

hentesüzlet | edzőterem | nagy sztori | dizájn | Németország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom