Close
Herczeg Ágnest a világ egyik legkiemelkedőbb borszakértőjévé választották

Herczeg Ágnest a világ egyik legkiemelkedőbb borszakértőjévé választották

Herczeg Ágnes magyar borszakértő a nemzetközi “The Future 50” díj elnyerésével a világ harminegy legkiemelkedőbb új generációs borszakértőjének listájára került – jelentette be a WSET (Wine & Spirit Education Trust), valamint az IWSC (International Wine & Spirit Competition).

Több mint hatszáz pályázó közül választotta ki a világhírű szakemberekből álló zsűri azt az összesen ötven szakértőt, akik a jövő generáció nemzetközileg is meghatározó szakemberei bor, szaké és párlat kategóriákban. Herczeg Ágnes többek közt azért részesült a megtisztelő elismerésben, mert az elmúlt három évben kimagasló eredményeket ért el a tanácsadói és oktatói munkájával, továbbá jelentős szerepet vállal az ágazati innováció és a társadalmi felelősségvállalás terén egyaránt.

Herczeg Ágnes 2010-ben szerezte meg Londonban az idén ötvenéves WSET Diplomáját, Magyarországon pedig 2015-ben az Év női vállalkozója címmel ismerték el tevékenységét. Ágnes a Metropolitan Egyetem WSET képzésének szakmai vezetője, az egyetem Magisztrátusának a tagja, a Decanter World Wine Award és az International Wine Challenge, Bacchus Wine International Challenge nemzetközi borversenyek bírálója, a Lidl Magyarország és számos borászat borstratégiai tanácsadója. A bor- és párlatszakmában tevékenykedő női szakértőket a Women of the Vine and Spirits tagjaként és magánemberként is támogatja, emellett mentorként egyengeti sok-sok nőtársa karrierjét.

A „The Future 50” a WSET és az IWSC közös kezdeményezése, amely a következő generáció legjobb bor-, párlat- és szakészakértőit kívánja nemzetközi szinten elismertetni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Szmodits Balázs, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom