Close
Népszerű nyaralóhelyekre indít járatokat Hévízről és Debrecenből a Wizz Air

Népszerű nyaralóhelyekre indít járatokat Hévízről és Debrecenből a Wizz Air

A Wizz Air három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát. Júniustól az utazni vágyók Debrecenből repülhetnek Burgasz repülőterére, valamint Korfu kapui is megnyílnak az utasok számára. Ezen felül a légitársaság Dortmundot és a festői Hévízt is összeköti légvonalban.

A Wizz Air utasai számára három új úti cél kerül fel a térképre: Bulgária és Görögország kivételesen gyönyörű tengerparti helyei felejthetetlen élményt kínálnak a Debrecenből repülők számára. Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye, Hévíz pedig Németország egyik modern metropoliszával áll majd összeköttetésben nyáron.

Az új járatokra már megnyíltak a jegyfoglalások.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a légitársaság weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás.

A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

Azt javasolják, az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt. Mindemellett felhívják a figyelmet arra is, hogy továbbra is előírják az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

(Forrás és fotók: Wizz Air)

wizz air | járat | korfu | utazás | hévíz

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom