Close
Népszerű nyaralóhelyekre indít járatokat Hévízről és Debrecenből a Wizz Air

Népszerű nyaralóhelyekre indít járatokat Hévízről és Debrecenből a Wizz Air

A Wizz Air három magyar érdekeltségű járattal bővíti kínálatát. Júniustól az utazni vágyók Debrecenből repülhetnek Burgasz repülőterére, valamint Korfu kapui is megnyílnak az utasok számára. Ezen felül a légitársaság Dortmundot és a festői Hévízt is összeköti légvonalban.

A Wizz Air utasai számára három új úti cél kerül fel a térképre: Bulgária és Görögország kivételesen gyönyörű tengerparti helyei felejthetetlen élményt kínálnak a Debrecenből repülők számára. Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye, Hévíz pedig Németország egyik modern metropoliszával áll majd összeköttetésben nyáron.

Az új járatokra már megnyíltak a jegyfoglalások.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a légitársaság weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás.

A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

Azt javasolják, az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt. Mindemellett felhívják a figyelmet arra is, hogy továbbra is előírják az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

(Forrás és fotók: Wizz Air)

repülőjárat | debrecen | hévíz | repülő | utazás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A rövid távú bérbeadás tilalmának nevezik az új törvényt, pert indít az Airbnb

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram