Szolgálati közlemény: hírlevelet indít a Roadster

Kétféle ember van: aki szereti a hírleveleket, és aki nem. És az, aki szereti, de csak akkor, ha napi ötnél kevesebb érkezik belőlük.

Igen, látjuk, hogy ez igazából háromféle ember. Mindezzel azt szeretnénk demonstrálni, hogy mi is tisztában vagyunk vele, hogy a hírlevelek megítélése meglehetősen ellentmondásos. Jómagam a harmadik típusba tartozom, éppen a napokban iratkoztam le egy halom olyan szolgáltatásról, amiben szinte csak üzleti ajánlatok szerepeltek: vegyem meg ezt, fizessek elő arra. De van, amit megtartottam.

Én bízom benne, hogy a vasárnap induló Roadster hírlevél olyasmi, amit érdemes megtartani. Egyrészt csak hetente egyszer fog jelentkezni, másrészt senkinek sem akarunk eladni semmit, pusztán összegyűjtjük benne azokat a történeteinket, híreinket, amelyeket a héten a legfontosabbnak vagy legizgalmasabbnak tartottunk.

A napokban az olvasóink már észrevehették, hogy felugrik egy ablak, amelyen ezt a szolgáltatásunkat hirdetjük. Aki nem szereti a hírleveleket, könnyedén rákattinthat az ablak jobb felső sarkában lévő X-re, és soha többé nem fog találkozni vele, maximum akkor, ha mobilon is megjelenik ez a bizonyos ablak, de ebben az esetben is csak annyi a teendő, hogy rányom az X-re.

Aki véletlenül feliratkozott, és leiratkozna, a hírlevél alján kattintson a leiratkozás ikonra, és nem küldjük neki tovább a hétvégi best of-cikkek csomagunkat.

De azért reméljük, hogy többen lesznek azok, akik hírlevél formájában is szeretnének részesei lenni a Roadster-univerzumnak. Úgy döntöttünk, hogy nekik vasárnap reggel héttől már a levelesládájukban lesz az e-mailünk, hogy a reggeli rántotta és kávé mellett legyen minőségi olvasnivalójuk.

hírlevél | vasárnap | roadster.hu | szolgáltatás | reggeli

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom