Látni kell, hogyan fest most a Mátra

Sok magasabban fekvő területet borított be vastag hótakaró az elmúlt nap során.

Leginkább a Veszprém megyei Bakonybélt érintette az áprilisi  havazás, ahol több mint harminc centi hó hullt. A hóból természetesen a Mátrának is kijutott, Komka Péter pedig ismét a helyszínen volt, hogy dokumentálhassa a tavaszi hóban fürdő vidéket. Így festett a havas Karancs  Mátraszentlászló közelébõl április 14-én:

De az MTI fotósának felvételein a Mátraszentlászlót körülölelő havas tájat, valamint a hófedte Szent István király-templomot is megcsodálhatjuk.

Komka Péter korábban Magyarország legnagyobb szintkülönbségű természetes zuhatagát tárta elénk téli köntösben, de a világ legkisebb magashegységét, a Magas-Tátrát is lencsegvégre kapta a salgói várból, nemrég pedig egy nagyon ritka természeti jelenséget örökített meg Salgotarján közeléből.

mti | Komka Péter

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom