Close
Látni kell, hogyan fest most a Mátra

Látni kell, hogyan fest most a Mátra

Sok magasabban fekvő területet borított be vastag hótakaró az elmúlt nap során.

Leginkább a Veszprém megyei Bakonybélt érintette az áprilisi  havazás, ahol több mint harminc centi hó hullt. A hóból természetesen a Mátrának is kijutott, Komka Péter pedig ismét a helyszínen volt, hogy dokumentálhassa a tavaszi hóban fürdő vidéket. Így festett a havas Karancs  Mátraszentlászló közelébõl április 14-én:

De az MTI fotósának felvételein a Mátraszentlászlót körülölelő havas tájat, valamint a hófedte Szent István király-templomot is megcsodálhatjuk.

Komka Péter korábban Magyarország legnagyobb szintkülönbségű természetes zuhatagát tárta elénk téli köntösben, de a világ legkisebb magashegységét, a Magas-Tátrát is lencsegvégre kapta a salgói várból, nemrég pedig egy nagyon ritka természeti jelenséget örökített meg Salgotarján közeléből.

mti | Komka Péter

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram