Close
Azért fizet az egyik belga sörgyár, hogy a baráti táraságok nyugodtan pihenhessenek náluk

Azért fizet az egyik belga sörgyár, hogy a baráti táraságok nyugodtan pihenhessenek náluk

Egy TripAdvisorhöz köthető tanulmány szerint a tavaszi kiruccanást tervezők hatvanöt százaléka nem szeretne lassítani, és henyélés helyett az aktív pihenésre voksol. Az egyik legismertebb belga sörgyár viszont éppen azt szeretné, hogy az országba érkezők kapcsoljanak vissza néhány fokozattal – ezért pedig fizetni is hajlandó!

Bizony, nem tévedés: az óriáskorsójáról (is) ismertté vált Hoegaarden a nyugodtabb napokat preferálja, és azt szeretné, hogy aki ellátogat az alig néhány ezer fős városkába, kapcsoljon ki, relaxáljon, pihenjen, és élvezze a nyugalmat.

Ez már önmagában sem rossz lehetőség, és ha még hozzátesszük, hogy a sörgyár 1445 dollárral megtámogatja az amúgy is kellemesnek ígérkező hoegaardeni napokat, melyeken megtapasztalhatjuk a békés vidéki élet összes előnyét egy macskaköves utcákkal teli, hangulatos városkában, miközben a hűsítő sörüket kortyolgatjuk, akkor már csak a klasszikus kérdés marad hátra: hol kell aláírni?

Röviden: itt. Az ajánlat szerint négy szerencsés és kisebb baráti társasága kap meg mindent a tökéletes triphez, benne a repülőjegyekkel, a szállással és 1445 dollár költőpénzzel – azért ennyivel, mert 1445-ben alapították a sörgyárat.

A hoegaardeni napok során abszolút feszültség- és stresszmentes pillanatok várnak a vendégre, aki élvezheti a természet közelségét, a bájos kávézók hangulatát és persze a híres búzasört,

melyet kicsit lassabban főznek arrafelé, és a meghitt beszélgetéseket preferálják a telefonnyomkodás helyett.

Kis szépséghiba, hogy kizárólag amerikai állampolgársággal rendelkező, huszonöt évesnél idősebbek vehetnek részt a sorsoláson (április 22-e a jelentkezési határidő), a kirándulás pedig május 11–15. közöttre esik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom