Close
Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

A Brussels Airlines bejelentette, hogy nemcsak felújítják és kényelmesebbé teszik az Airbus A330-as gépeiket, hanem egy önkiszolgáló sörbárt is kialakítanak az üzleti osztályon.

Belgium egyébként is híres a sörkultúrájáról, szóval nem is annyira meglepő, hogy az ország legnagyobb légitársasága jóféle hazai sörökkel kívánja kényeztetni a business class utasait. Az Airbus 330-as gépeket egy londoni dizájnstúdióval együttműködve felújítják, luxuskategóriás kabinokat alakítanak ki, újféle ételeket vezetnek be és – a sörrajongók nagy örömére – nyolcféle kiváló és méltán híres belga sört kínálnak az önkiszolgáló bárban.

A légitársaság közleménye szerint céljuk a tipikus belga vendégszeretet, illetve a sör- és bárkultúra meghonosítása a levegőben. A sörbár közvetlenül az üzleti osztály mögött kap helyet, itt társaloghatnak a gép utasai egy-egy belga sörkülönlegességgel a kezükben. A folyékony kenyéren kívül persze különböző belga borok, kávék és prémium csokoládék közül lehet majd válogatni.

Arról még nincs konkrét információ, milyen típusú sörök kerülnek a kínálatba, ám a VinePair cikke szerint a következő három biztosan helyet kap a gépeken: Leffe, Hoegaarden Forbidden Fruit és 888 Triple Eight. A hírek szerint az első átalakított és sörrel megpakolt Airbus idén áprilisban repülhet először, míg a teljes flotta 2020-ra készül el.

Belgiumban egyébként nemcsak a felhők felett, hanem

a föld alatt is zajlik az élet:

(Képek: Getty Images)

repülőgép | légitársaság | sör | belgium | sörbár

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram