Close
Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

A Brussels Airlines bejelentette, hogy nemcsak felújítják és kényelmesebbé teszik az Airbus A330-as gépeiket, hanem egy önkiszolgáló sörbárt is kialakítanak az üzleti osztályon.

Belgium egyébként is híres a sörkultúrájáról, szóval nem is annyira meglepő, hogy az ország legnagyobb légitársasága jóféle hazai sörökkel kívánja kényeztetni a business class utasait. Az Airbus 330-as gépeket egy londoni dizájnstúdióval együttműködve felújítják, luxuskategóriás kabinokat alakítanak ki, újféle ételeket vezetnek be és – a sörrajongók nagy örömére – nyolcféle kiváló és méltán híres belga sört kínálnak az önkiszolgáló bárban.

A légitársaság közleménye szerint céljuk a tipikus belga vendégszeretet, illetve a sör- és bárkultúra meghonosítása a levegőben. A sörbár közvetlenül az üzleti osztály mögött kap helyet, itt társaloghatnak a gép utasai egy-egy belga sörkülönlegességgel a kezükben. A folyékony kenyéren kívül persze különböző belga borok, kávék és prémium csokoládék közül lehet majd válogatni.

Arról még nincs konkrét információ, milyen típusú sörök kerülnek a kínálatba, ám a VinePair cikke szerint a következő három biztosan helyet kap a gépeken: Leffe, Hoegaarden Forbidden Fruit és 888 Triple Eight. A hírek szerint az első átalakított és sörrel megpakolt Airbus idén áprilisban repülhet először, míg a teljes flotta 2020-ra készül el.

Belgiumban egyébként nemcsak a felhők felett, hanem

a föld alatt is zajlik az élet:

(Képek: Getty Images)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom