Close
Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

Brüsszel légitársasága önkiszolgáló sörbárral dobná fel a hosszú repülőutakat

A Brussels Airlines bejelentette, hogy nemcsak felújítják és kényelmesebbé teszik az Airbus A330-as gépeiket, hanem egy önkiszolgáló sörbárt is kialakítanak az üzleti osztályon.

Belgium egyébként is híres a sörkultúrájáról, szóval nem is annyira meglepő, hogy az ország legnagyobb légitársasága jóféle hazai sörökkel kívánja kényeztetni a business class utasait. Az Airbus 330-as gépeket egy londoni dizájnstúdióval együttműködve felújítják, luxuskategóriás kabinokat alakítanak ki, újféle ételeket vezetnek be és – a sörrajongók nagy örömére – nyolcféle kiváló és méltán híres belga sört kínálnak az önkiszolgáló bárban.

A légitársaság közleménye szerint céljuk a tipikus belga vendégszeretet, illetve a sör- és bárkultúra meghonosítása a levegőben. A sörbár közvetlenül az üzleti osztály mögött kap helyet, itt társaloghatnak a gép utasai egy-egy belga sörkülönlegességgel a kezükben. A folyékony kenyéren kívül persze különböző belga borok, kávék és prémium csokoládék közül lehet majd válogatni.

Arról még nincs konkrét információ, milyen típusú sörök kerülnek a kínálatba, ám a VinePair cikke szerint a következő három biztosan helyet kap a gépeken: Leffe, Hoegaarden Forbidden Fruit és 888 Triple Eight. A hírek szerint az első átalakított és sörrel megpakolt Airbus idén áprilisban repülhet először, míg a teljes flotta 2020-ra készül el.

Belgiumban egyébként nemcsak a felhők felett, hanem

a föld alatt is zajlik az élet:

(Képek: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ennek a strandételnek minden falatja maga a tökéletesség
Egészen különleges champagne-okkal indíthatod a napot az egyik kedvelt budapesti étteremben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom