Hogyan tanulhatod meg az ejtőernyőzést?

Az ejtőernyőzés egy lenyűgöző sport, amely ma már nemcsak a profi sportolók számára elérhető, hiszen bárki megtanulhatja, ha szeretné. Ahhoz, hogy kiderítsd, mennyire neked való ez a sport, mennyire bírod a magasságot, érdemes a tandemugrást kipróbálni először.

 

Próbáld ki magad ebben a sportban!

 

Ha érdekel az ejtőernyőzés, ha emlékezetes élményre vágysz, ami színt visz az unalmas hétköznapokba, próbáld ki a Tandemugrás - Millennium Tandem Team ejtőernyőzés és tandemugrás szolgáltatását. Az ejtőernyőzés megtanulásának ugyanis ez az első lépése. Ki kell derítened magadban, hogy valóban ez lesz-e a neked való sportolási forma. Utána pedig következhet az ejtőernyős képzés is!

 

A tandemugrás során egy képzett ugróval ugrasz ki a repülőből 3500-4000 méter magasságból, majd ejtőernyővel érsz földet. A cég sportágban jártas versenysportolói garantálják a biztonságot. Ez az élmény egy rövid helyszíni oktatás után bárki számára elérhetővé válik, és az első ugrás után már el tudod dönteni, hogy folytatod-e ennek a sportnak a megtanulását.

 

Az ejtőernyőzés megtanulható

 

Ha a tandemugrás után úgy döntesz, hogy meg szeretnéd tanulni az ejtőernyőzést, erre is van lehetőséged. A képzett oktatók segítségével el tudod sajátítani az elméleti és gyakorlati ismereteket. Megtanulod a ernyő irányítását és a landolás trükkjeit, miközben rádiókapcsolatban vagy az oktatóval, aki segít az önálló ugrás során. Minden ugrás után egyre ügyesebb és magabiztosabb leszel.

 

Megtapasztalod, hogy mennyire ügyelnek minden biztonsági előírásra, hiszen ez a sport csak így működik. Így természetesen a tanfolyam is biztonságos, s ennek elvégzése után eleinte szakmai felügyelet alatt már élvezheted is az ugrások örömét. Annál pedig nincs is menőbb érzés, amikor elmeséled a barátaidnak vagy a munkatársaidnak, hogy a szabadidődben te egyébként ejtőernyőzöl.

 

Milyen pluszt visz az életedbe?

 

Ez a sport egyedülálló élményt nyújt, amely során az adrenalin szintje megemelkedik. Ettől tettrekésznek, bátornak és határozottnak érzed magad. A szabadesés érzését kevés sport során élheted át úgy, mint ejtőernyőzés közben. Ez egy kihívásokkal teli sport, ami megköveteli, hogy kilépj a komfortzónádból, így tapasztalatot ad ahhoz, hogy más akadályokkal is megküzdj a hétköznapok során. Az első ugrások, a szabadesés élménye, a táj látványában való gyönyörködés emlékezetes pillanatok lesznek az életedben.

 

Ez a sport arra is lehetőséget ad, hogy egy összetartó közösség része legyél, hiszen itt fontos a bizalom és az együttműködés. A csapat tagjaként te is meghatározod a közösség működését, és erősíted az összetartozást, hiszen ez nem csupán egy sportág, inkább egy szenvedély. Egy életre szóló kaland azok számára, akik nyitottak az új kihívásokra. Olyan aktív életmód, amelyet a magabiztos, sikeres emberek élnek.

 

Ha te is részese szeretnél lenni ennek az izgalmas sportnak, ne habozz kipróbálni a tandemugrást, hiszen ez egy új lehetőséget jelent az életedben.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom