Close
A kávéfüggők legjobb barátja ez a hordozható kávéfőző

A kávéfüggők legjobb barátja ez a hordozható kávéfőző

Az igazi kávéfüggők számára egy csésze fekete ébredést követően valószínűleg nem elegendő ahhoz, hogy az egész napot átvészeljék koffeinlöket nélkül. Azoknak pedig, akik bárhol és bármikor tudnának kávét inni, érdemes befektetniük egy hordozható eszpresszófőzőbe, aminek használatához még csak áramra sincs szükség.

A Wacaco Minispresso GR hordozható, vezeték nélküli kávéfőző egy beépített csészét és egy egyszemélyes kávé lefőzésére alkalmas víztartályt tartalmaz.

Ahhoz, hogy lefőzzük a tökéletes eszpresszót, csak őrölt kávéra és forró vízre van szükség.

A hordozható kávéfőző használatához először el kell távolítani a csészét a készülék tetejéről. Az alatta lévő filterbe szükséges halmozni nagyjából nyolc gramm őrölt kávét. Az eszköz alján található a víztartály, amit egy mozdulattal ki lehet emelni, hogy beletöltsük a forróvizet. A víztartály visszaszerelését követően pedig már csak a gombot kell elfordítani a kávéfőző közepén, hogy máris elkészülhessen az isteni feketekávé.

A minigép az Amazonon vásárolható meg 55 dollárért (kb. 16 ezer forintért).

Brooklynban készül, de a vonalvezetését Berlin és Kelet-Európa inspirálta. Az alapító, Sahand Dilmaghani Surface magazinnak adott interjújában említette Kelet-Európát. Ha nagyon elfogult szemmel nézzük, akkor simán összemosnánk ezt Magyarországgal és a Szarvasival. Bemutatkoznak a modern, telefonnal is összehangolható, kapszuláktól abszolút mentes, dizájnos Terra Kaffe gépek.

(Forrás: Food and Wine, fotók: Amazon)

FOLYTASD EZZEL
Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába
A Louis Vuitton új, vezeték nélküli hangszórója luxusszintre emeli a zenehallgatást
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom