Close
Egy mutatós brooklyni kávéfőző, amibe lazán belelátni a Szarvasi Espresso Max modelljét

Egy mutatós brooklyni kávéfőző, amibe lazán belelátni a Szarvasi Espresso Max modelljét

Brooklynban készül, de a vonalvezetését Berlin és Kelet-Európa inspirálta. Az alapító, Sahand Dilmaghani Surface magazinnak adott interjújában említette Kelet-Európát. Ha nagyon elfogult szemmel nézzük, akkor simán összemosnánk ezt Magyarországgal és a Szarvasival. Bemutatkoznak a modern, telefonnal is összehangolható, kapszuláktól abszolút mentes, dizájnos Terra Kaffe gépek. 

Kávéról és a készítés módjáról néha kár vitatkozni, mert ahány ember, annyiféle készítési mód, kávé-tej arány és fogyasztási tempó, de az elmúlt években sokaknak megváltozott a kávékultúrája.

Egyrészt az újhullámos vonal, másrészt az egyre olcsóbban kínált, gyors kapszulás gépek miatt. Ízlésről nem fogunk vitát nyitni, de nem feltétlenül annyira praktikusak ezek a kapszulás képek, mint ahogy azt egy átlag fogyasztó elképzeli.

Sok lehet a hibaüzenet, a bütykölés, a kedvenc kapszulák sokszor túlárazottak, és környezetvédelmi szempontból is kérdésesek.

A brooklyni illetőségű Terra Kaffe ezekre a problémákra keresett megoldást, úgy, hogy közben egy igazán stílusos masinát és mennyei, egész kávébabból darált kávét képzeltek el. Nincs szemetelés, bonyolult beállítások, divatjamúlt dizájn, csak egy mutatós és egyszerűen kezelhető gép, amelynek azt is elmondhatjuk a telefonunkon keresztül, hogy reggel hányra főzze le a feketét. Egyelőre fekete színben gyártják, de már megkezdődtek az előrendelések a fehér modellre.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Terra Kaffe)

kávé | kávéfőző | terra kaffe | coffee | kávéfőzés

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram