Close
Hosszú távra szánt cipők

Hosszú távra szánt cipők

Cipőt vásárolni nem érdemes csupán egy szezonra, hiszen a megfelelő termékeket nem könnyű megtalálni. Ha azonban végre sikerül rábukkanni az ideális darabokra, szeretnénk őket a lehető legtovább hordani és élvezni a kényelmet, melyet nyújtani tudnak.

 

Hogy ez valóban így legyen, válasszunk márkás modelleket, melyek esetén nem kérdés a magas színvonal és az időtállóság.

 

Egy egyedülálló német márka

A Rieker márkát 1879-ben alapították Németországban, kezdetben Észak-Olaszország gazdag társadalmi rétegeit szolgálta ki, majd székhelyét Svájcba tették át. Az immáron öt generáción át öröklődő családi vállalkozás célja a kezdetektől az volt, hogy a lehető legjobb minőségű, legkényelmesebb cipőket állítsák elő, melyeket öröm hordani.

Több mint 130 éves fennállása alatt a kezdeti európai célközönségét kiterjesztette Észak-Amerikára, Ausztráliára és Ázsiára is, így majdnem az összes kontinenst ellátják utánozhatatlan cipőikkel. Bárhol is halljuk meg a Rieker márkanevet, az kétségtelenül egyet jelent a tartóssággal és a kényelemmel. A Komfortcipő kínálatában számos Rieker cipő közül választhatunk, melyek közül biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, kiváló darabot.

Rieker: stílus és praktikum

A márka célja, hogy stílusos, divatos, mégis az egészséget támogató cipőket dobjon piacra. Olyan lábbeliket, melyek amellett, hogy jól néznek ki, viselőjük életminőségének javítására is képesek. A szabad mozgást és a maximális komfortot speciális, kizárólag a márkára jellemző technológiák alkalmazásával érték el. Ez pedig nem más, mint az úgynevezett Antistress technológia, mely rezgéscsillapító hatással bír. A poliuretánból készült sarokrész ugyanis rendkívül rugalmas és hajlékony, így képes elnyelni a járásból eredő ütközéseket, kímélve ezzel az ízületeket és a gerincet.

A Rieker különös ismertetőjegye még a felsőrész széles kialakítása, mely biztosítja a szabad mozgást köszönhetően annak, hogy egy átlagos cipőnél 30%-kal nagyobb helyet biztosít a lábfejnek. Ez a kialakítás az úgynevezett kaptaforma. Úgy gyártják kényelmes és modern cipőiket, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományokra is, termékeiket még ma is kézzel varrják, amely időtállóságot biztosít. Ezt támogatja az is, hogy a lábbelik felső része többnyire bőrből készül.

Óriási választék minden korosztálynak

A Rieker nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is kínál cipőket minden évszakra. Így termékeik között megtalálhatóak a szandálok, papucsok, a bakancsok, a csizmák, a félcipők, a bokacipők, sőt még az övek és táskák is. Mindegyik termékük azonos tulajdonsága, hogy kiváló minőségüknek hála teljes élettartamuk alatt jó szolgálatot tesznek viselőjük számára. Kényelmüknél fogva pedig hozzájárulnak az egészség fenntartásához.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram