Close
Hosszú távra szánt cipők

Hosszú távra szánt cipők

Cipőt vásárolni nem érdemes csupán egy szezonra, hiszen a megfelelő termékeket nem könnyű megtalálni. Ha azonban végre sikerül rábukkanni az ideális darabokra, szeretnénk őket a lehető legtovább hordani és élvezni a kényelmet, melyet nyújtani tudnak.

 

Hogy ez valóban így legyen, válasszunk márkás modelleket, melyek esetén nem kérdés a magas színvonal és az időtállóság.

 

Egy egyedülálló német márka

A Rieker márkát 1879-ben alapították Németországban, kezdetben Észak-Olaszország gazdag társadalmi rétegeit szolgálta ki, majd székhelyét Svájcba tették át. Az immáron öt generáción át öröklődő családi vállalkozás célja a kezdetektől az volt, hogy a lehető legjobb minőségű, legkényelmesebb cipőket állítsák elő, melyeket öröm hordani.

Több mint 130 éves fennállása alatt a kezdeti európai célközönségét kiterjesztette Észak-Amerikára, Ausztráliára és Ázsiára is, így majdnem az összes kontinenst ellátják utánozhatatlan cipőikkel. Bárhol is halljuk meg a Rieker márkanevet, az kétségtelenül egyet jelent a tartóssággal és a kényelemmel. A Komfortcipő kínálatában számos Rieker cipő közül választhatunk, melyek közül biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, kiváló darabot.

Rieker: stílus és praktikum

A márka célja, hogy stílusos, divatos, mégis az egészséget támogató cipőket dobjon piacra. Olyan lábbeliket, melyek amellett, hogy jól néznek ki, viselőjük életminőségének javítására is képesek. A szabad mozgást és a maximális komfortot speciális, kizárólag a márkára jellemző technológiák alkalmazásával érték el. Ez pedig nem más, mint az úgynevezett Antistress technológia, mely rezgéscsillapító hatással bír. A poliuretánból készült sarokrész ugyanis rendkívül rugalmas és hajlékony, így képes elnyelni a járásból eredő ütközéseket, kímélve ezzel az ízületeket és a gerincet.

A Rieker különös ismertetőjegye még a felsőrész széles kialakítása, mely biztosítja a szabad mozgást köszönhetően annak, hogy egy átlagos cipőnél 30%-kal nagyobb helyet biztosít a lábfejnek. Ez a kialakítás az úgynevezett kaptaforma. Úgy gyártják kényelmes és modern cipőiket, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományokra is, termékeiket még ma is kézzel varrják, amely időtállóságot biztosít. Ezt támogatja az is, hogy a lábbelik felső része többnyire bőrből készül.

Óriási választék minden korosztálynak

A Rieker nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is kínál cipőket minden évszakra. Így termékeik között megtalálhatóak a szandálok, papucsok, a bakancsok, a csizmák, a félcipők, a bokacipők, sőt még az övek és táskák is. Mindegyik termékük azonos tulajdonsága, hogy kiváló minőségüknek hála teljes élettartamuk alatt jó szolgálatot tesznek viselőjük számára. Kényelmüknél fogva pedig hozzájárulnak az egészség fenntartásához.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
A nyári családi programokra készülvén
Ízelítő a legcsodásabb dízelmotorok világából
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom