Close
Hugh Jackman álomotthona 14,8 milliárd forintért került a piacra

Hugh Jackman álomotthona 14,8 milliárd forintért került a piacra

A világsztár több mint egy évtized után döntött úgy, megválik New York-i triplexétől. A Richard Meier sztárépítész által tervezett házból fantasztikus kilátás nyílik a városra.

Úgy tudni, Hugh Jackman 2008-ban feleségével, Deborra-Lee Furnesszel vásárolta meg a pazar, West Village-ben található triplexet. Akkor huszonegy millió dollárt, vagyis közel nyolcmilliárd forintot fizettek érte, most azonban 38,9 millió dollárért, azaz

nagyságrendileg 14,8 milliárd forintért adnának túl rajta.

Az ingatlant a Pritzker-díjas Richard Meier tervezte és abban a toronyházban bújik, amit szintén a neves építész alkotott meg. A nyolcadik emeleten a hatalmas nappali található, melyhez terasz is kapcsolódik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Hudson-folyóra.

A triplex első emeletéhez négy, saját fürdőszobával rendelkező hálószoba, egy könyvtár és egy vendégszoba is tartozik.

A kilencedik emeletről hasonló panoráma nyílik,

de ott kapott helyet egy minden igényt kielégítő konyha, egy étkező és egy irodahelyiség is. A tizedik emeleten egy főlakosztályt alakítottak ki luxus fürdőszobával, wellness-részleggel, szaunával, öltözővel és edzőteremmel.

Nem Hugh Jackman az egyedüli világsztár, aki különleges ingatlantól kíván megválni. Nicolas Cage májusban hirdette meg 7,5 millió dollárért, vagyis nagyjából 2,7 milliárd forintért a harminc hektáros privát szigetét a Bahamákon.

(Forrás: RobbReport, fotók: The Corcoran Group)

ingatlan | luxuslakás | luxusingatlan | Hugh jackman | new york

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram