Close
Kiderült, hová vágynak leginkább a magyarok

Kiderült, hová vágynak leginkább a magyarok

Egy távoli egzotikus szigetcsoport szerepel a keresési listánk élén.

A Bounce nevű utazási oldal által elvégzett legújabb tanulmány azt vizsgálta meg, hogy egyes országokban melyek számítanak a legkedveltebb úti céloknak. A kutatás a repülőjegyekre, szállodákra és üdülésekre vonatkozó Google-kereséseket elemezte az elmúlt tizenkét hónap adataira támaszkodva.

Mindezek alapján a Maldív-szigetek számít a magyarok kedvenc úti céljának, ugyanis Magyarország a hatodik legnagyobb érdeklődést mutatja az Afrika és Ausztrália között található szigetek iránt, összesen 1850 Google-kereséssel.

A Maldív-szigetek a világ kilenc országában végzett az első helyen, a legtöbben az Egyesült Államokból pötyögték be a keresőbe. A gyönyörű strandjairól, luxus üdülőhelyeiről és gyakorlatilag egész évben tartó nyárias időjárásáról ismert helyen lehetőség van cápákkal úszni, korallzátonyoknál búvárkodni, nem csoda, hogy nászutak és családi nyaralások kedvelt célpontjának mondható. A Maldív-szigetekre világszerte 2,457,000 keresés érkezett.

A 2022-es év további népszerű úti céljai közé tartozik még India, Szingapúr, Costa Rica és Mexikó, a városok közül pedig Las Vegas, New York  és Miami iránt mutatkozik a legnagyobb érdeklődés (ezen a listán amúgy Budapest a 27. helyen végzett).


Vajon mi jut a magyar turisták eszébe a Maldív-szigetekről? Kék ég, kristálytiszta tenger, fehérhomokos tengerpartok – nem véletlen, hogy a Maldív-szigetek népszerű úti céllá vált a magyar utazók körében, hiszen most karanténmentesen is elérhető. A Maldív-szigetek széles programválasztékkal várja látogatóit, és most a kevésbé ismertekből készítettünk válogatást.

(Fotók: Pixabay, Unsplash)

úti cél | maldív-szigetek | magyarok | utazás | kedvelt

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram