Close
Nincsenek szavak a Maldív-szigetek legnagyobb privát szigetére

Nincsenek szavak a Maldív-szigetek legnagyobb privát szigetére

Ithaafushi – így hívják a Maldív-szigetek legnagyobb magánszigetét, ahol maximális szintre emelhető a szociális távolságtartás.

A Waldorf Astoria Hotels & Resorts tulajdonában lévő Ithaafushi magánsziget a járványtól való elmenekülés ígéretével csábítja vendégeit.

Egy olyan vakációt kínálnak, amelyhez különleges privát szféra és személyre szabott szolgáltatások járnak.

Az aprócska sziget az exkluzivitás megtestesítője, a világ egyik leginspirálóbb helyén helyezkedik el, ahol egy elkötelezett csapat minden igényt kielégítő luxusszolgáltatásokat nyújt.

A Malé-sziget közelében található Ithaafushi vendégei az üdülőhely hat luxusjachtjának egyikén negyvenperces út során, vagy hidroplánon mindössze tizenöt perc alatt juthatnak el paradicsomi szigetükre, ahol két fényűző villában és egy négy hálószobás rezidenciában huszonnégy fő tartózkodhat egyszerre.

Beltéri és kültéri esőzuhany, végtelenített medence, pezsgőfürdő, buja kertek és saját strand gondoskodik a kikapcsolódási lehetőségekről, a programok sorát pedig búvárkodással, sznorkelezéssel, hajókázással folytathatják.

A vendégeket egyedi igények szerint összeállított menüvel kínálják, a vacsorát pedig a lemenő nap fényében szolgálják fel számukra. Lehetőségük van azonban arra is, hogy társasági életet éljenek, és még jobban elmélyüljenek a helyi gasztronómiában, ezt a fő sziget tíz tematikus éttermében tehetik meg.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Waldorf Astoria)

maldív-szigetek | Ithaafushi | sziget | maldív | privát sziget

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram