Close
Tízből kilenc ember világéletében rosszul használta a krumplihámozót

Tízből kilenc ember világéletében rosszul használta a krumplihámozót

Azt hiszed, tudod hogyan kell használni a burgonyahámozót? Egy új TikTok-videó miatt most ezt kétszer át fogod gondolni.

A TikTok számos konyhai praktikára megtanítja a felhasználókat, új recepteket, trükköket is elsajátíthatunk a jópofa videókból. Most viszont igencsak ledöbbenhetünk, hiszen egy pofonegyszerű konyhai eszköz helyes használatát tanulhatjuk meg.

A legtöbben ugyanis krumplipucoláskor a hámozót csupán föntről lefelé, vagy lentről felfelé használjuk,

azonban megfelelő technikával fele annyi idő alatt leszedhetjük a zöldség héját.

Hogy hogyan? A kütyün a hámozó rész pontosan azért mozog mindkét irányba, mert fel-le mozgatható, így sokkal hatékonyabbak és gyorsabbak lehetünk.

@jenniabs3 Did you know? #kitchengadgets ♬ original sound – Dinner Recipes | Kitchen Tools

A trükk felhasználók millióit ragadta meg, cikkünk írásakor már közel tizenkét millióan látták és ötszázhetvennégyezren kedvelték.

A Roadsteren is rendszeresen mutatunk TikTok-trükköket. Ebben a cikkünkben kipróbáltunk három TikTok-receptet, itt pedig arról írtunk, mennyi ideig lehet egy TikToker szerint megélni New Yorkban száz dollárból.

(Forrás: The Daily Meal, fotó: Getty)

konyhai | praktika | trükk | krumplihámozó | helyes

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram