Close
Így lehetsz ott egy januári napon Barcelonában

Így lehetsz ott egy januári napon Barcelonában

Érdemes előre becsekkolni. 

Persze sokkal jobb lenne csatangolni egyet a gyönyörű mediterrán városban a várhatóan kellemesen hűvös januári szerdán, de most be kell érni egy virtuális kirándulással.

Az viszont nem akármilyennek ígérkezik. 2021. január 6-án képernyő előtti túrára invitál a Virtual Tour Live és World TV Streming Tours, melynek keretében emblematikus projektjein keresztül fedezheted fel Antoni Gaudí géniuszát, azaz vezetett online túrán járhatod be a csodás Güell parkot, a Casa Milàt, a Casa Batllót és a lenyűgöző Sagrada Familiát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

Gaudi | barcelona | güell park | Virtuális | túra

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram