Close
Így őrizzük meg a fittséget két filmnézés között!

Így őrizzük meg a fittséget két filmnézés között!

A legtöbb ember számára mindig az volt az egyik legnagyobb kihívás, hogyan építse be a sportot rohanó hétköznapjaiba, ami a home office alatt is próbatételt jelent, pláne, hogy – a hamar elkapkodott súlyzók – és kettlebellek hiányában korlátozottabbak a lehetőségeink.

Ez azonban nem ok arra, hogy ne mozduljunk meg a nappaliban akár egy-egy órára. Ebben rengeteg online jógaóra is segítségünkre lehet, de a Red Bull Sportolj Otthon! mozgalma is ezt hivatott támogatni. Az online videósorozat alatt profiknak és amatőröknek szánt gyakorlatokat leshetünk el a világbajnok kajakostól, Tótka Sándortól.

Tanácsaival hamar beépíthetjük a mindennapjainkba az otthoni gyakorlatokat, rendszeres edzései után pedig biztosan nem kell aggódnunk azon, hogy eltunyulunk a semmittevéstől.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

otthon | fittség | edzés | koronavírus | karantén

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram