Close
Így spórolj pénzt fagyasztószekrénnyel

Így spórolj pénzt fagyasztószekrénnyel

Az élelmiszerárak egyre drágulnak, ez köztudott. Ahogyan az is, hogy a szupermarketekben fellelhető nagybevásárlással olcsóbban letudhatjuk a dolgot, mintha minden nap a helyi kiskereskedőknél vennénk meg napi szükségleteinket. Ez talán nem túl jó hír a kisvállalkozók számára, de aki épp pénz híján van, nem csinálhat morális kérdést napi megélhetéséből.

Fagyasztószekrény – az univerzális megoldás

Adott a dolog, nagy tételben előre megvesszük az akciós termékeket. A kérdés csupán a következő: hova pakoljuk mindezt? Itt jön a képbe egy jó fagyasztószekrény. Egy ilyen készülék segítségével betárazhatjuk az összes akciós mirelit terméket a boltból, amivel komoly pénzeket megspórolhatunk a havi költségvetés kapcsán. Vannak persze nagyobb kombinált hűtőszekrények, amik alkalmasak nagyobb mennyiségű élelmiszer tárolására, de csak kevesek otthonában figyel ilyen darab a konyhában. A legtöbb hűtőszekrény viszont csupán ahhoz biztosít lehetőséget, hogy a napi vagy jó esetben a heti élelmiszert tároljuk. Így hát ez azt eredményezi, hogy többször kell boltba járnunk. Ami viszont köztudott, minél többször megyünk le vásárolni, annál több felesleges dolgot veszünk. Ez mind extra kiadás, sok kicsi sokra megy. Ráadásul hiába akciós épp a csirkecomb a helyi kedvenc szupermarketünkben, ha hűtőnk nem alkalmas rá, hogy pár adagnál többet beraktározzunk. Szóval kénytelenek leszünk jövő héten vagy pár nap múlva ismét visszatérni, és megvásárolni azt az eredeti áron. Egy fagyasztószekrény viszont nagyon jó megoldást kínál erre.

Nagytételben minden olcsóbb

Nem csupán a vásárlás, de a főzés terén is sokat spórolhatunk, ha nagyobb adagokat készítünk. A vasárnapi ebédre szánt húsból például nem feltétlen annyi leves lesz, amit az egész család aznap még betermel. Viszont ezeket lefagyaszthatjuk, méghozzá adagonként. Semmi más dolgunk nem lesz vele később, csak kiolvasztás után egy kis tésztát főzni bele. Ugyanez igaz a pörköltre, a főzelékre vagy bármilyen ételre, amiből az aznapi ebédhez kicsit többet sikerült főzni. Ezzel nem csupán pénzt spórolunk, de időt is. Így kiváló segítőnk lehet a megfelelő fagyasztószekrény, hogy ne csupán a pénzt, de az élelmiszert se pazaroljuk feleslegesen.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
Hogyan válassz magasnyomású mosót?
Egy sokoldalú okostelefont szeretnél? Akkor ezt nézd!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom