Close
Az IKEA mozgó alvókapszulával forradalmasította a városnézést

Az IKEA mozgó alvókapszulával forradalmasította a városnézést

Mikroszundira hívta a fáradt franciákat az IKEA, a kényelmükről pedig nem mindennapi körülmények között gondoskodtak.

Az IKEA Franciaország nyolc elektromos kerékpárból álló flottát állított fel, melyek mindegyikéhez egy-egy alvókapszulát csatlakoztattak, így a párizsiaknak lehetőségük nyílt szeptember első napjaiban egy kis délutáni sziesztára. A vállalat így kívánta felhívni a figyelmet az alvás fontosságára, amely fokozza a jólétet. Egyúttal megkérték a lakosokat, hogy miközben feltöltik akkumulátoraikat, teszteljék a kapszula kényelmét.

Köztudott, hogy az alvás rendkívül fontos az egészségünk megőrzése szempontjából, és már tíz perc elegendő lehet az energiaszintünk feltöltéséhez.

Az ilyen mikroszundik azonban napközben általában elmaradnak nemcsak nekünk, de a franciáknak is. Az IKEA által megalkotott alvókapszula egy hétig, augusztus 30. és szeptember 3. között várta a pihenni vágyókat. A kerékpárra csatlakoztatott mozgó kapszulában csupa olyan kiegészítőt helyeztek el, amelyek a lakberendezési lánc üzleteiben is megtalálhatók: a vendégek kényelmét matracok, párnák, paplanok fokozták.

Nem ez az egyetlen újdonság az IKEA háza körül. A napokban mutatták be a huszonhat darabos Karismatisk kollekciót, amely arra biztatja a vibráló színek kedvelőit, hogy merészek, lenyűgözőek és önmaguk legyenek.

(Forrás: Designboom, fotók: IKEA)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom