Close
A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A svéd óriás piacra dobta az első speakerét.

A szándékosan minimalistára tervezett készüléket Enebynek keresztelték el, 20×20-as és 30×30-as méretben lehet kapni.

 

Tiszta, erőteljes hangzással és könnyű hordozhatósággal kampányol a svéd bútoróriás legújabb terméke mellett, melyhez külön megvásárolható akkumulátorok is szükségesek.

Aki esetleg nem rendelkezik bluetooth-kompatibilis eszközzel, annak 3,5-ös AUX-kábel segít az élményben.

Kezelése meglehetősen egyszerű: az elülső panelen (mely amúgy a még minimalistább hatás kedvéért eltávolítható) elhelyezett nagy fehér gombbal kapcsolgathatjuk be és ki, valamint szintén ezzel állíthatjuk be magunknak hangulatunktól függően a basszus vagy a magas hangokat.

 

Fekete és fehér színben kapható az IKEA honlapjáról ötvenöt dollárért rendelhető, alig több mint két kilót nyomó Eneby, melyet otthon falra szerelhetünk, vagy beszerezhetünk neki egy állványt is.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom