Close
A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A svéd óriás piacra dobta az első speakerét.

A szándékosan minimalistára tervezett készüléket Enebynek keresztelték el, 20×20-as és 30×30-as méretben lehet kapni.

 

Tiszta, erőteljes hangzással és könnyű hordozhatósággal kampányol a svéd bútoróriás legújabb terméke mellett, melyhez külön megvásárolható akkumulátorok is szükségesek.

Aki esetleg nem rendelkezik bluetooth-kompatibilis eszközzel, annak 3,5-ös AUX-kábel segít az élményben.

Kezelése meglehetősen egyszerű: az elülső panelen (mely amúgy a még minimalistább hatás kedvéért eltávolítható) elhelyezett nagy fehér gombbal kapcsolgathatjuk be és ki, valamint szintén ezzel állíthatjuk be magunknak hangulatunktól függően a basszus vagy a magas hangokat.

 

Fekete és fehér színben kapható az IKEA honlapjáról ötvenöt dollárért rendelhető, alig több mint két kilót nyomó Eneby, melyet otthon falra szerelhetünk, vagy beszerezhetünk neki egy állványt is.

Ez is érdekelhet:

A zene legutolsó részletét is eljuttatják a fülünkbe ezek az első ligás hanghordozók – Roadster

Mindegy, hogy otthon vagy útközben csendülnek fel a kedvenc ütemeink, dallamaink, refrénjeink, a tökéletes hangzáshoz tökéletes eszközökre van szükség. Most mutatunk öt plusz egy ilyen terméket. Sony Signature Walkman (NW-WM1Z) A hordozható zenelejátszók kora bőven nem az Apple-féle iPoddal kezdődött. Japánból indult hódító útjára a Walkman, első körben természetesen kazettás változatban.

Close