Close
A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A Bang & Olufsen babérjaira pályázik az IKEA?

A svéd óriás piacra dobta az első speakerét.

A szándékosan minimalistára tervezett készüléket Enebynek keresztelték el, 20×20-as és 30×30-as méretben lehet kapni.

 

Tiszta, erőteljes hangzással és könnyű hordozhatósággal kampányol a svéd bútoróriás legújabb terméke mellett, melyhez külön megvásárolható akkumulátorok is szükségesek.

Aki esetleg nem rendelkezik bluetooth-kompatibilis eszközzel, annak 3,5-ös AUX-kábel segít az élményben.

Kezelése meglehetősen egyszerű: az elülső panelen (mely amúgy a még minimalistább hatás kedvéért eltávolítható) elhelyezett nagy fehér gombbal kapcsolgathatjuk be és ki, valamint szintén ezzel állíthatjuk be magunknak hangulatunktól függően a basszus vagy a magas hangokat.

 

Fekete és fehér színben kapható az IKEA honlapjáról ötvenöt dollárért rendelhető, alig több mint két kilót nyomó Eneby, melyet otthon falra szerelhetünk, vagy beszerezhetünk neki egy állványt is.

Ez is érdekelhet:

speaker | ENEBY | ikea | hangszóró | bluetooth

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram