Close
Megvan a tökéletes itáliai kaland: egy Fiat 500-assal végigrepeszteni Amalfin

Megvan a tökéletes itáliai kaland: egy Fiat 500-assal végigrepeszteni Amalfin

Olaszország egyik legszebb részéért teljesen odavagyunk: Amalfi egyszerre ad csodálatos természeti környezetet, történelmi múltat, lenyűgöző építészetet és fantasztikus gasztronómiát. És persze a tengerpartjuk is gyönyörű.

Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogy Jack és Lauren egy ikonikus olasz kocsival, a Fiat 500 Jollyval járja be az imádott vidéket.

A páros az elektromos változatban újragyártott, egyébként 1957-től a hetvenes évek végéig készült Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e típussal gurult végig a tengerparton, hogy kedvet csináljon egy hasonló túrához. Mi tagadás, nem volt nehéz dolguk.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gearpatrol, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom