Close
Ilyen ínycsiklandó élmények várnak ránk a Liszt Étteremben

Ilyen ínycsiklandó élmények várnak ránk a Liszt Étteremben

Felkerestük a budapesti Aria Hotelben működő Liszt Éttermet, benéztünk a konyhájára, és megkóstoltuk, mit készít Jóvér Ferenc és csapata. Mutatjuk, milyen volt.

Nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy az Aria Hotel az egyik kedvenc pontunk a városban. Nemrégiben felfedeztük a stresszmentesítésre tökéletesen alkalmas Harmony Spát, a városra remek kilátást nyújtó High Note Sky Bar az egyik favorit pontunk, ha egy koktéllal a kezünkben lazítanánk, a hotel aljában található Liszt Étterembe pedig nem egyszer vittük el partnereinket, ha egy üzleti ebéd mellett találkoztunk volna.

Utóbbi az elmúlt időszakban sokat erősödött, egyrészt szellemes ötletekkel dobják fel az éttermi élményt, másrészt Jóvér Ferenc séf jóvoltából az ételek színvonala is emelkedett. Kreatív, ugyanakkor barátságos élménnyel gazdagodik az, aki itt ebédel vagy vacsorázik, a fogások ugyanis szakértő konyhai csapatról árulkodnak, miközben az ízek nagyon otthonosak és háziasak.

A táplalevest külön kiemelnénk, ugyanis az a fajta leves ez, ami egy nehéz nap után képes megvigasztalni az embert, de a whiskys vaddisznó, a füstölt pisztrángfilé és a vidéket megidéző disznótoros is boszorkányosan ügyes találat.

Whiskys vaddisznó és jobbra egy füstölt pisztráng

Azokra is gondolnak, akik nem esznek húst, őket a vegán sütőtök carpaccio biztosan le fogja venni a lábukról.

A Liszt Étterem ugyan relatíve új hely a városban, hiszen csak tavaly nyitott, de kicsit olyan, mintha ezer éve ott lenne. Egy olyan kedves ismerősre hasonlít, akihez mindig jó betérni. Azért, mert meghallgatja az embert, de főleg azért, mert mindig elképesztően finom falatokkal kínálja az embert.

aria hotel | harmony spa | liszt étterem | jóvér ferenc | high note sky bar

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Sztárséf kóstolta meg Budapesten Mautner Zsófi főzelékeit

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom