Close
Ilyen ínycsiklandó élmények várnak ránk a Liszt Étteremben

Ilyen ínycsiklandó élmények várnak ránk a Liszt Étteremben

Felkerestük a budapesti Aria Hotelben működő Liszt Éttermet, benéztünk a konyhájára, és megkóstoltuk, mit készít Jóvér Ferenc és csapata. Mutatjuk, milyen volt.

Nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy az Aria Hotel az egyik kedvenc pontunk a városban. Nemrégiben felfedeztük a stresszmentesítésre tökéletesen alkalmas Harmony Spát, a városra remek kilátást nyújtó High Note Sky Bar az egyik favorit pontunk, ha egy koktéllal a kezünkben lazítanánk, a hotel aljában található Liszt Étterembe pedig nem egyszer vittük el partnereinket, ha egy üzleti ebéd mellett találkoztunk volna.

Utóbbi az elmúlt időszakban sokat erősödött, egyrészt szellemes ötletekkel dobják fel az éttermi élményt, másrészt Jóvér Ferenc séf jóvoltából az ételek színvonala is emelkedett. Kreatív, ugyanakkor barátságos élménnyel gazdagodik az, aki itt ebédel vagy vacsorázik, a fogások ugyanis szakértő konyhai csapatról árulkodnak, miközben az ízek nagyon otthonosak és háziasak.

A táplalevest külön kiemelnénk, ugyanis az a fajta leves ez, ami egy nehéz nap után képes megvigasztalni az embert, de a whiskys vaddisznó, a füstölt pisztrángfilé és a vidéket megidéző disznótoros is boszorkányosan ügyes találat.

Whiskys vaddisznó és jobbra egy füstölt pisztráng

Azokra is gondolnak, akik nem esznek húst, őket a vegán sütőtök carpaccio biztosan le fogja venni a lábukról.

A Liszt Étterem ugyan relatíve új hely a városban, hiszen csak tavaly nyitott, de kicsit olyan, mintha ezer éve ott lenne. Egy olyan kedves ismerősre hasonlít, akihez mindig jó betérni. Azért, mert meghallgatja az embert, de főleg azért, mert mindig elképesztően finom falatokkal kínálja az embert.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom