Felejthetetlen pillanatok helyszíne az Aria Hotel Budapest, amelyet 2018-ban Magyarország legjobb romantikus hoteljének választottak a TripAdvisor felhasználói. A világ számos pontjáról sokan azért keresik fel a szállodát, hogy a Bazilika tőszomszédságában ünnepelhessék eljegyzésüket, vagy akár esküvőjüket. De az Aria Hotel Budapest a Valentin-napot is emlékezetessé teszi azok számára, akik úgy döntenek, itt ünneplik meg szerelmüket.
Valentin-nap alkalmából, február 14-én és 15-én csábító fogásokkal készül a Liszt étterem. Vágyserkentő ginzeng és gránátalma, élénkítő kaviár, kényeztető csokoládé – ezek az afrodiziákumok mind megtalálhatók a Jóvér Ferenc séf által összeállított háromfogásos menüben. Az osztrigatempurát a mangó, uborka, avokádó és yuzu kvartettje teszi teljessé, míg a vajban posírozott halibutfilé citromfüves vajmártással és kaviárral lobbant lángra.
A hölgyeknek serpenyőben sült kacsamellet kínálnak gyömbéres édesburgonya-pürével és marinált tőzegáfonyával, az urakat kardamomos jus-vel tálalt pirított szarvasgerincfilé várja sótésztában sült zellerrel és török mogyoróval. Bódító ízkombinációt ígér a lezárásként érkező szezámos csokoládémousse is, amaréna meggyel és karamellel gazdagítva.
A meghitt vacsorát egy romantikus szerenád teheti igazán teljessé. Az Aria Hotel Budapest zenei igazgatója, Magyar Kornél által összeállított, választható zenei menü hegedű vagy zongora dallamokat, operaáriát, valamint szalonzenét kínál.
A High Note SkyBar csapata a Valentin-naphoz kapcsolódva külön a hölgyeknek és az uraknak dedikált koktélokkal készül, mindezt már csak a város legromantikusabb panorámája múlhatja felül.
A feltöltődni vágyó párokat pedig az Európa legjobbjának választott Harmony Spa egy romantikus reggelivel egybekötött, egész napos kényeztetéssel várja február 14-én.
Ez is érdekelhet:
liszt étterem | aria hotel budapest | vacsora | program | menü | High Note SkyBar
A Balaton kapuja: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel
A szenvedély, az árulás és a túlvilág jelenik meg egyetlen, zsigerig ható kortárs darabban a Müpa színpadán

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!