Close
Ilyen volt az utóbbi évek legdurvább havazása New Yorkban

Ilyen volt az utóbbi évek legdurvább havazása New Yorkban

Hosszú ideje nem kapott ennyi havat ajándékba az Egyesült Államok északkeleti partvidéke, mint az elmúlt napokban. A legtöbb csapadék Pennsylvaniában és New York államban esett, egyes területeken méteres hómennyiséget kellett eltakarítani.

Persze a metropolisz több ikonikus pontján megmaradt a szépséges fehér takaró, például a Central Parkban szánkózó gyerekek legnagyobb örömére.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

new york | Bryant Park | tél | Central Park | Rockefeller Center

FOLYTASD EZZEL

Összeomolhat a világ egyik csodája, mert a helyiek inkább elmennek máshová dolgozni

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram