Új helyeken is kipróbálhatod a felkapottá vált budapesti indiai street food-kedvencet

2024 nyarán nyitott az Indigo Express a Nyugati téren, 2025 tavaszán pedig már a harmadik és negyedik hellyel bővülnek. Mostantól a Budaparton, hamarosan pedig az Etele Plaza-ban is megtaláljuk majd őket. 

Az Indigo-éttermek meghatározó szereplőnek számítanak a fővárosban, ha indiai konyháról beszélünk. Nyüzsgő, thali szettekkel teli ebédidők és teltházas esték házigazdái, mostantól pedig a Nyugati téri egységhez képest kétszeres alapterületű budaparti Indigo Expressben is várnak, hogy a butter chicken-en és tikka masalán túl elkalauzoljanak egy egészen innovatív, mégis hagyománytisztelő indiai gasztronómia felé.

(Fotók: Molnár Dani)

Nemrégiben egyébként új séf érkezett, aki friss inspirációkkal erősíti az első indiai street food étteremlánc fejlődését.

Már megszokhattuk a lendületet és sokféleséget, hiszen a koncepció része a különböző indiai régiók specialitásainak bemutatása.

Persze örök kedvencek a thali menük, a szamószák, a mély ízű egytálételek (például dal makhani, bárány masala, csirke kheema pav), de érdemes kipróbálni a laktató tekercseket, a dosákat és a fúziós naanzát. Kancsóban rendelhetjük a selymes mangó lassit is.

A Budaparton a néhai SHO étterem üzlethelyiségét húzták újra. A hely nagy előnye, hogy egyszerre modern és kozmopolita, de a Duna látványa és érzete elhozza a természetközeliséget is.

(Fotó: Sivák Zsófia)

Hosszas bevásárlás és ügyintézés előtt/közben/után nyújt egy kis lelassulást az Indigo Express az Etele Plazában. A XI. kerületi  akadálymentesített és kutyabarát bevásárlóközpont gasztrokínálata lassan készített, gondosan kivitelezett indiai ételekkel bővül az indiai street food lánc jóvoltából.

Indigo Express | budapart | etele plaza | buda | budapest | street food

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Hirdetés