2024 nyarán nyitott az Indigo Express a Nyugati téren, 2025 tavaszán pedig már a harmadik és negyedik hellyel bővülnek. Mostantól a Budaparton, hamarosan pedig az Etele Plaza-ban is megtaláljuk majd őket.
Az Indigo-éttermek meghatározó szereplőnek számítanak a fővárosban, ha indiai konyháról beszélünk. Nyüzsgő, thali szettekkel teli ebédidők és teltházas esték házigazdái, mostantól pedig a Nyugati téri egységhez képest kétszeres alapterületű budaparti Indigo Expressben is várnak, hogy a butter chicken-en és tikka masalán túl elkalauzoljanak egy egészen innovatív, mégis hagyománytisztelő indiai gasztronómia felé.
(Fotók: Molnár Dani)
Nemrégiben egyébként új séf érkezett, aki friss inspirációkkal erősíti az első indiai street food étteremlánc fejlődését.
Már megszokhattuk a lendületet és sokféleséget, hiszen a koncepció része a különböző indiai régiók specialitásainak bemutatása.
Persze örök kedvencek a thali menük, a szamószák, a mély ízű egytálételek (például dal makhani, bárány masala, csirke kheema pav), de érdemes kipróbálni a laktató tekercseket, a dosákat és a fúziós naanzát. Kancsóban rendelhetjük a selymes mangó lassit is.
A Budaparton a néhai SHO étterem üzlethelyiségét húzták újra. A hely nagy előnye, hogy egyszerre modern és kozmopolita, de a Duna látványa és érzete elhozza a természetközeliséget is.
Hosszas bevásárlás és ügyintézés előtt/közben/után nyújt egy kis lelassulást az Indigo Express az Etele Plazában. A XI. kerületi akadálymentesített és kutyabarát bevásárlóközpont gasztrokínálata lassan készített, gondosan kivitelezett indiai ételekkel bővül az indiai street food lánc jóvoltából.
Indigo Express | budapart | etele plaza | buda | budapest | street food
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!