Close
Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ez lehet faültetés vagy akár takarítás.

A Hawaii-szigeteken indítottak el egy kezdeményezést, amely arra ösztönzi a paradicsomba érkezőket, hogy az ott tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát – cserébe egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy szállodában.

A Mālama Hawai’i (nagyjából Hawaii gondozása) néven futó program helyi hotelek együttműködésével indult. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák egy éjszakára vendégül látják azokat a vendégeket,

akik segítenek fát ültetni, óceánpartot takarítani vagy éppen időseket gondozni.

A cél az, hogy bevonzzanak néhány gondoskodó látogatót, akik távozásukat követően jobb állapotban hagyhatják a szigeteket ahhoz képest, mint amilyet a megérkezéskor tapasztaltak. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki Hawaiival, az ott eltöltött idő pedig több értelmet ad számukra. A programhoz több tucat szálloda csatlakozott, beleértve olyan ismert hoteleket is, mint a Hyatt Regency Maui Resort and Spa vagy a Four Seasons Resort Maui at Wailea. 

És ez még nem minden, beszállt az Alaska Airlines is, amely ígéretet tett arra, hogy az év végéig minden egyes Hawaii-járatra történő foglalás után egy fát ültet el a szigeteken.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

ingen | szálloda | szállás | hawaii | szigetek

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram