Close
Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ez lehet faültetés vagy akár takarítás.

A Hawaii-szigeteken indítottak el egy kezdeményezést, amely arra ösztönzi a paradicsomba érkezőket, hogy az ott tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát – cserébe egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy szállodában.

A Mālama Hawai’i (nagyjából Hawaii gondozása) néven futó program helyi hotelek együttműködésével indult. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák egy éjszakára vendégül látják azokat a vendégeket,

akik segítenek fát ültetni, óceánpartot takarítani vagy éppen időseket gondozni.

A cél az, hogy bevonzzanak néhány gondoskodó látogatót, akik távozásukat követően jobb állapotban hagyhatják a szigeteket ahhoz képest, mint amilyet a megérkezéskor tapasztaltak. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki Hawaiival, az ott eltöltött idő pedig több értelmet ad számukra. A programhoz több tucat szálloda csatlakozott, beleértve olyan ismert hoteleket is, mint a Hyatt Regency Maui Resort and Spa vagy a Four Seasons Resort Maui at Wailea. 

És ez még nem minden, beszállt az Alaska Airlines is, amely ígéretet tett arra, hogy az év végéig minden egyes Hawaii-járatra történő foglalás után egy fát ültet el a szigeteken.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom