Close
Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ez lehet faültetés vagy akár takarítás.

A Hawaii-szigeteken indítottak el egy kezdeményezést, amely arra ösztönzi a paradicsomba érkezőket, hogy az ott tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát – cserébe egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy szállodában.

A Mālama Hawai’i (nagyjából Hawaii gondozása) néven futó program helyi hotelek együttműködésével indult. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák egy éjszakára vendégül látják azokat a vendégeket,

akik segítenek fát ültetni, óceánpartot takarítani vagy éppen időseket gondozni.

A cél az, hogy bevonzzanak néhány gondoskodó látogatót, akik távozásukat követően jobb állapotban hagyhatják a szigeteket ahhoz képest, mint amilyet a megérkezéskor tapasztaltak. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki Hawaiival, az ott eltöltött idő pedig több értelmet ad számukra. A programhoz több tucat szálloda csatlakozott, beleértve olyan ismert hoteleket is, mint a Hyatt Regency Maui Resort and Spa vagy a Four Seasons Resort Maui at Wailea. 

És ez még nem minden, beszállt az Alaska Airlines is, amely ígéretet tett arra, hogy az év végéig minden egyes Hawaii-járatra történő foglalás után egy fát ültet el a szigeteken.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom