Ingyen szállást kínálnak menő hotelek önkéntes munkáért cserébe

Ez lehet faültetés vagy akár takarítás.

A Hawaii-szigeteken indítottak el egy kezdeményezést, amely arra ösztönzi a paradicsomba érkezőket, hogy az ott tartózkodásuk alatt vállaljanak valamilyen önkéntes munkát – cserébe egy éjszakát ingyen tölthetnek el egy szállodában.

A Mālama Hawai'i (nagyjából Hawaii gondozása) néven futó program helyi hotelek együttműködésével indult. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák egy éjszakára vendégül látják azokat a vendégeket,

akik segítenek fát ültetni, óceánpartot takarítani vagy éppen időseket gondozni.

A cél az, hogy bevonzzanak néhány gondoskodó látogatót, akik távozásukat követően jobb állapotban hagyhatják a szigeteket ahhoz képest, mint amilyet a megérkezéskor tapasztaltak. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki Hawaiival, az ott eltöltött idő pedig több értelmet ad számukra. A programhoz több tucat szálloda csatlakozott, beleértve olyan ismert hoteleket is, mint a Hyatt Regency Maui Resort and Spa vagy a Four Seasons Resort Maui at Wailea. 

És ez még nem minden, beszállt az Alaska Airlines is, amely ígéretet tett arra, hogy az év végéig minden egyes Hawaii-járatra történő foglalás után egy fát ültet el a szigeteken.

Ez is érdekelhet:

Bárcsak itthon is ott járnánk már, ahol most a hollandok tartanak

Az új fertőzések száma továbbra is magas, de a tendencia csökkenő, ami jó jel.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

szigetek | önkéntes munka | szállás | szálloda | ingen

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom