Close
Mostantól ingyen végigüzengethetjük az utat ennél az európai légitársaságnál

Mostantól ingyen végigüzengethetjük az utat ennél az európai légitársaságnál

A Turkish Airlines ingyenes és korlátlan üzenetküldési szolgáltatást kínál minden utasának azokon a nemzetközi járatokon, ahol van internet-hozzáférés.

A turisták többek között a WhatsAppon, a Messengeren és az iMessage-en keresztül tarthatják a kapcsolatot a szeretteikkel.

A szolgáltatás a Miles&Smiles klub tagjainak ingyenes, de a nem tagok is igénybe vehetik, ha kitöltik a tagsági űrlapot.

A Turkish Airlines szeretne az utazás minden szakaszában az utasok várakozásait felülmúló kiváltságokat nyújtani.

Először a Turk Telekom által biztosított internettel felszerelt gépeken, majd fokozatosan az összes internettel rendelkező repülőn elindítja a szolgáltatást.

A légitársaság utaskísérőitól azt is megtudhatjuk, hogy mit vesznek észre először az utasokon, amikor azok beszállnak a gépbe.

(Forrás: Breaking Travel News, képek: Getty Images, Unsplash)

üzenetküldés | wi-fi | turkish airlines | internet | ingyen

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram