Fine dining a levegőben? Ennél a légitársaságnál nem kérdés, hogy igen!

A legjobb ételeket hozza el a török légitársaság, amit csak el tudunk képzelni a felhők felett.

Májusban a Turkish Airlines bejelentette, a nyolcórás vagy annál hosszabb távolsági járataikon visszatér a fedélzetükre a prémiumszakács-szolgáltatásuk. Az ételek egytől egyig a legmagasabb, éttermi minőségben készülnek a fedélzeten, a Repülő Szakácsok közreműködésének köszönhetően.

"Az elmúlt évben számos alkalommal módosítanunk kellett szolgáltatásaink körét az utasaink és alkalmazottaink egészségének és biztonságának védelme érdekében" – nyilatkozta a Turkish Airlines igazgatótanácsának és végrehajtó bizottságának elnöke, M. Ilker Ayci. Hozzátette: díjnyertes gasztronómiai szolgáltatásuk és a Repülő Szakácsok programjuk a légitársaságot meg tudja különböztetni a többi szolgáltatótól, ezért külön öröm számukra, hogy séfjeik visszatérhetnek a levegőbe,

hogy még magasabb szintű repülési élményt kínáljanak a vendégek számára, valamint az utazást még kényelmesebbé és élvezetesebbé tegyék.

A légitársaság tájékoztatása szerint a repülő séfek csak a legjobb minőségű és legfrissebb alapanyagokat használják a főétkezések során. A menüben pedig megtalálható többek között az afyoni kajamak, a grillezett török ​​húsgombócok pirított cukkinivel, sült pirospaprikával és bulgur pilaffal, továbbá a török ​​ravioli is, melynek elkészítéséhez darált marhahúst, paradicsommártást és joghurtot is felhasználnak.

Az italkínálatban meleg és hideg italok, friss gyümölcslevek és Fly Good, Feel Good wellnessteák is választhatók, de a fedélzeten továbbra is meg lehet vásárolni a járványügyi szempontból fontos higiéniás kiegészítőket, így a maszkokat és a kézfertőtlenítőket is. Az étkezések ideje alatt természetesen a maszk eltávolítható, ezt követően azonban ismét szükséges a viselete.

A legjobb légitársaságok közé tartozó ausztrál Qantas Airways pedig nem először szervez különleges programot, korábban a Nagy-korallzátony és az Antarktisz fölé is elreptette a világot legalább repülőgépből látni vágyó utasait, mielőtt visszahozta volna őket a földre.

(Fotók: Turkish Airlines)

fedélzet | séf | utazás | turkish airlines | levegőben

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom