Fine dining a levegőben? Ennél a légitársaságnál nem kérdés, hogy igen!

A legjobb ételeket hozza el a török légitársaság, amit csak el tudunk képzelni a felhők felett.

Májusban a Turkish Airlines bejelentette, a nyolcórás vagy annál hosszabb távolsági járataikon visszatér a fedélzetükre a prémiumszakács-szolgáltatásuk. Az ételek egytől egyig a legmagasabb, éttermi minőségben készülnek a fedélzeten, a Repülő Szakácsok közreműködésének köszönhetően.

"Az elmúlt évben számos alkalommal módosítanunk kellett szolgáltatásaink körét az utasaink és alkalmazottaink egészségének és biztonságának védelme érdekében" – nyilatkozta a Turkish Airlines igazgatótanácsának és végrehajtó bizottságának elnöke, M. Ilker Ayci. Hozzátette: díjnyertes gasztronómiai szolgáltatásuk és a Repülő Szakácsok programjuk a légitársaságot meg tudja különböztetni a többi szolgáltatótól, ezért külön öröm számukra, hogy séfjeik visszatérhetnek a levegőbe,

hogy még magasabb szintű repülési élményt kínáljanak a vendégek számára, valamint az utazást még kényelmesebbé és élvezetesebbé tegyék.

A légitársaság tájékoztatása szerint a repülő séfek csak a legjobb minőségű és legfrissebb alapanyagokat használják a főétkezések során. A menüben pedig megtalálható többek között az afyoni kajamak, a grillezett török ​​húsgombócok pirított cukkinivel, sült pirospaprikával és bulgur pilaffal, továbbá a török ​​ravioli is, melynek elkészítéséhez darált marhahúst, paradicsommártást és joghurtot is felhasználnak.

Az italkínálatban meleg és hideg italok, friss gyümölcslevek és Fly Good, Feel Good wellnessteák is választhatók, de a fedélzeten továbbra is meg lehet vásárolni a járványügyi szempontból fontos higiéniás kiegészítőket, így a maszkokat és a kézfertőtlenítőket is. Az étkezések ideje alatt természetesen a maszk eltávolítható, ezt követően azonban ismét szükséges a viselete.

A legjobb légitársaságok közé tartozó ausztrál Qantas Airways pedig nem először szervez különleges programot, korábban a Nagy-korallzátony és az Antarktisz fölé is elreptette a világot legalább repülőgépből látni vágyó utasait, mielőtt visszahozta volna őket a földre.

(Fotók: Turkish Airlines)

turkish airlines | levegőben | repülés | séf | fedélzet | török

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés