Close
Itt a lehetőség rövidnadrágban megnézni az Antarktiszt

Itt a lehetőség rövidnadrágban megnézni az Antarktiszt

Újra lehet Antarktisz-néző túrára indulni, még ha nem is olyan opciókkal, ahogyan a legtöbben azt szeretnénk. 

Az ausztrál Qantas légitársaság novembertől hirdeti meg ismét az Antarctica Flightsszal közös felfedezőútjait a jeges kontinens felé. Kis szépséghiba, hogy a gépeik nem szállnak le a szárazföldön, csupán felette köröznek majd, hogy az utasok élvezhessék a nem mindennapi kilátást.

Ebből viszont egyenesen következik, hogy nem kell több kilogrammnyi poggyászt összepakolni a nagy utazásra, és az útlevél is nyugodtan otthon maradhat, egyikre sincs szükség a részvételhez.

Akár rövidnadrágban is neki lehet vágni a kalandnak.

Az odaúton ételeket és italokat szolgálnak fel a fedélzeten, ismeretterjesztő filmeket vetítenek, illetve szakértők válaszolják meg a kontinenssel kapcsolatban a felvetődő kérdéseket. Az Ausztráliából induló járat – egy 787-es Dreamliner – négy órát tartózkodik majd a földrész felett, hogy mindenkinek legyen ideje csodás fotókat készíteni odaföntről. Ennek érdekében valamennyi utas két jegyet kap: egyet az ablak mellé, egyet a folyosóra, két óra elteltével pedig az ablak mellett ülők helyet cserélnek a szélre kiszorultakkal, hogy ők is gyönyörködhessenek a látványban.

Noha az ausztráloknak mostanság nincs könnyű dolguk, ha tengerentúli utazásban gondolkodnának, az Antarctica Flights jóvoltából legalább láthatnak egy másik kontinenst, ráadásul mindössze egy nap alatt megjárhatják a túrát.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

látvány | antarktika | déli sarkvidék | ausztrália | repülő

FOLYTASD EZZEL

Gyalog, lóháton és kerékpárral is bejárhatjuk Erdély gyönyörű új túraútvonalát

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom