Close
Több millió ingyenjegyet oszt szét ez a fapados légitársaság

Több millió ingyenjegyet oszt szét ez a fapados légitársaság

Jól jöhet azoknak, akik Ázsiában utazgatnának.

A Vietjet vietnámi fapados rendkívüli, egynapos akciót hirdetett, amikor több millió jegyet kínál nulla forintos alapáron (csak az adókat és pótdíjakat kell kifizetni).

Aki szeretne szert tenni egy ingyenjegyre, az a Vietjet weboldalán vagy alkalmazásában tud foglalni a szabad helyek függvényében a légitársaság belföldi és nemzetközi járathálózatának bármely célállomására 2023. szeptember 18. és 2024. március 31. között.

A viszonylatok között megtaláljuk Ausztráliát, Indonéziát, Indiát, Kínát, Kazahsztánt, Japánt, Dél-Koreát, Szingapúrt, Thaiföldet és Kambodzsát.

Az ajánlat 24 órán keresztül lesz elérhető szeptember 9-én, vietnámi idő (GMT +7) szerint 0:01-től 23:59-ig, magyar idő szerint szeptember 8-án 19.01-től.

Ha Vietnámba utaznál a télen, van öt tippünk.

(Forrás: Escape.com.au, képek: Getty Images)

repülőjegy | vietnam | Vietjet | ingyen

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram